KARAKÖPRÜ CHP'DE SİVEREKLİ KENAN KARATAŞ DÖNEMİ

Haber Merkezi CHP Karaköprü belde teşkilatının istifasıyla boşalan yönetim yeniden oluşturuldu. CHP'nin belde başkanlığına Siverekli Kenan Karataş getirildi. 

KARAKÖPRÜ CHP'DE SİVEREKLİ KENAN KARATAŞ DÖNEMİ
17 Şubat 2012 - 12:31



CHP Karaköprü Belde teşkilatının istifasıyla boşalan yönetim yeniden oluşturuldu.CHP Karaköprü Beldesinde Kenan Karataş ile yola devam edecek. Karaköprü'de CHP'nin belde Başkanlığına Kenan Karataş getirilirken yönetim kuruluda Şükrü Sözen, Ferit Öncel, Mehmet Kandemir, Mustafa Vasfi Kılıç, Osman Köran, Cuma Kamışlı, M.Ali Maksit, Hikmet Gerger,Hasan Başdaş, Oğuz Akıntürk, Ömer Faruk Atbinici ve Sait Yıldırım'dan oluştu.


CHP Şanlıurfa İl Başkanı Halil Mimetoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncel ve beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Partisinin yeni oluşan Karaköprü Belde teşkilatını ziyaret etti. Kenan Karataş'a yeni görevinde başarılar dileyen CHP İl Başkanı Halil Mimetoğlu burada yaptığı açıklamada şunları söyledi.”Arkadaşlarımızın oluşturduğu yeni yönetim yeni bir heyecanı ifade ediyor. Karaköprü bundan sonra daha da heyecanlanacak. Bundan önce görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Partimizin Karaköprü Belde Başkanlığına yeni atanan Kenan Karataş arkadaşımız genç ve dinamik başarılı olacağına inancım sonsuz. Partimizi Karaköprüde çok farklı bir yere getireceğine yürekten inanıyorum. Sloganımız yeni bir ruh, yeni bir heyecan her gün yeni bir seçim olacakmış gibi çalışacaklar. Kenan Karataş Karaköprü de halkla çok iyi bir diyalog kurarak CHP'nin çitasını burada daha da yükselteceklerine inanıyorum” dedi.


CHP Karaköprü Belde Başkanlığına getirilen Kenan Karataş Bireysel özgürlüklerin, özgür iradenin ve demokratik yaşam tarzının en belirğin şekilde hissedildiği bir beldemiz olan karaköprü nün aynı zamanda gerek kültür seviyesiyle gerekse eğitim ve okumuşluk oranıyla önemli bir konumda. 1992 yılında belde statüsüne kavuşan ve bu gün 80 bine ulaşan nüfusuyla  Türkiye deki Bir çok belde ilçe ve İlden çok daha hızlı bir şekilde şehirleşme atağına geçen Karaköprü nün halen Belde statüsünde olması ve mevcut  belediyecilik anlayışının çözüm aşamasında yetersiz kalmakta. Bu durum üzüntü verici. Bu günden itibaren tek amacımız var oda Karaköprü Beldesinin hak ettiği statüye kavuşması. Karaköprü beldesinin ve Burada yaşayan kardeşlerimizin sorunlarını yakından takip edip çözülmesi yönünde yoğun çaba sarf edeceğiz” dedi.





(Haber Yusuf Güler)


 


Sanliurfaguncel









Bu haber 3649 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek