KARAHAN TÜMSİAD'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade’yi ziyaret etti.

KARAHAN TÜMSİAD'I ZİYARET ETTİ
17 Mart 2015 - 11:17

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden aday adayı Karahan, son ziyaretini Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şubesine gerçekleştirdi. TÜMSİAD Şube Başkanı M.Sadık Sade’yi makamında ziyaret eden İş Adamı Karahan, Şanlıurfa için projelerinin olduğunu ve kısmet olursa milletvekili olarak önce Şanlıurfa’ya sonra Türkiye’ye hizmet edeceğini söyledi.

STK’lar, dernekler ve meslek odalarının toplumun olmazsa olmazları olduğunu dile getiren Karahan, “Ülkemizin problemlerini, şehrimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ele alan ve bunların çözümünde büyük önem arz eden bu kuruluşlarımızın her zaman desteklenmesinden yanayım. Ülkemizin kalkınmasında bu kuruluşlarımızın katkısı yadsınamaz. Şanlıurfamızın geleceği adına, üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade ise, Karahan’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Bahattin Yolaçan


Bu haber 2733 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti