Kapalı Cezaevinde Yapılacak Mescitte Çalışmalar Sürüyor

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce SiverekT Tipi Kapalı Cezaevinde, cezaevi çalışanlarının kullanabileceği mescit yapılıyor.

Kapalı Cezaevinde Yapılacak Mescitte Çalışmalar Sürüyor
01 Eylül 2016 - 13:02

Cezaevi Müdürlüğünün talebi üzerine Siverek Belediyesi tarafından Siverek T Tipi Kapalı Cezaevinde çalışan personel ve vatani görevini yapan askerler için başlattığı mescit çalışmaları devam ediyor.

Cezaevi dinlenme bahçesinde inşaatına başlanan mescidin 350 metrekarelik alanı kaplayacağı,300 metrekaresinin namaz kılma alanı, geri kalan 50 metrekarelik alanı da WC ve abdest alma bölümünden oluştuğu belirtildi.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sıvasına başlanan mescidin kısa bir sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını bildirdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Cezaevinin Siverek merkezden uzak olması ve çalışan personel ile görev yapan askerlerin namaz vakitlerinde namazlarını kılamadıkları için Cezaevi Müdürlüğü'nün talebi üzerine mescit yapımına başladıklarını belirtti.

Mescidin kaba inşaatının tamamlandığını, geri kalan çalışmaların da yaklaşık 2 aylık bir süreç içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Haber Merkezi


Bu haber 2227 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü