KAMU-SEN: BASINA DARBE KABUL EDİLEMEZ

Siverek Belediyesinde sık sık personellerin görev yerlerinin değiştirilmesi ile ilgili Türk Yerel-Sen ve Kamu-Sen basın açıklaması yaptı.

KAMU-SEN: BASINA DARBE KABUL EDİLEMEZ
10 Eylül 2015 - 13:41

Türk Yerel-Sen ve Kamu-Sen Siverek Belediyesinde yapılan görev değişiklikleri ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Kamu Sen Konfedarasyonu adına Siverek Türk Eğitim Sen ilçe Başkanı Mehmet Şengönül yaptığı açıklamada; "Günümüzde basını etkisizleştirmenin bir yolu da basında çalışan kişilerin bulundukları kadroları değiştirmek. Siverek Haber sitesi editörlerinden Abdullah Hakan Lale'nin yerini değiştirerek istifa etmesine sebep olan zihniyet hızını alamadı ve Doğan Haber Ajansı muhabirlerinden Mehmet Sezgin'i park ve bahçe işlerinde görevlendirdi. Daha da ileri giden eğitimci ve hukukçu (!) başkan, asıl mesleği sosyolog olan Siverek Güncel sitesi editörlerinden ve Türk Yerel Sen İlçe Temsilcimiz Ahmet Cemil Çiftel'i ise Siverek halkıyla alay eder gibi hayvan pazarında büyükbaş hayvanların sayımında görevlendirmiştir. Sosyolog ve sosyal araştırmacı hizmetini ise taşeron şirket üzerinden aldığı elemanlar ile görmektedir. Toplum bilimci anlamına gelen sosyoloji daliyla ugrasanlara sosyolog denir. Sayın başkan toplum ile ilgilenmesi gereken sosyologu hangi akla hizmet ederek hayvan pazarında görevlendirmektesiniz."

"Sayın başkan ve başkan vekili basın mensuplarına son halka olarak Siverek'in çok değerli, yardımsever, kimsesizlere kapısını açan, yetim ve öksüzlere babalık yapan, kalemiyle barış ve kardeşliği savunan, Siverek'i il yapmak için emek veren, Siverek halkının sorunlarını tüm dünyaya duyurmak için mücadele veren Şükrü Dolaş'ı ise yaşına ve sağlığına dikkat etmeden kazma ve kürek işine vermiştir. Ve daha sayabileceğimiz bir çok belediyeci arkadaşımızın görev yerini keyfi uygulamalar ile değiştirmektedir. Personellerin yerini değiştirerek belediye hizmeti olmaz. Sözde hukuk mezunu ve adalet savunucusu olan sayın başkan, adaleti yüksek bir kanun olarak görmekten vazgeçen belediye(!) bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez! "

"Bu hukuksuz, adaletsiz ve kamu vicdanını yaralayan uygulamalarınızı Türk Yerel-Sen ve Kamu-Sen olarak Siverek halkının takdirine bırakıyoruz. "

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2880 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu