Kaçırılan öğretmen ile ilgili valilikten yeni açıklama

PKK tarafından kaçırılan öğretmen ile ilgili valilikten yeni açıklama

Kaçırılan öğretmen ile ilgili valilikten yeni açıklama
22 Haziran 2017 - 21:45

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz memleketine gideceği sırada Tunceli-Pülümür Karayolu'nun 46'ncı kilometresinde PKK tarafından aracı gasp edilip yakılan öğretmenin aranma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, "16 Haziran 2017 günü Tunceli-Pülümür karayolu 46.km sinde (1) aracın yandığı bilgisi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerimiz intikal etmiş, yapılan ön incelemede araç içerisinde herhangi bir kişinin olmadığı, aracın tamamen yandığı ve araç sürücüsün kayıp olduğu, sonrasında yapılan araştırmalarda aracın Şanlıurfa-Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edilmişti." Dedildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulgu ve emareye rastlanılmamış olup kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir." (İLKHA)


Bu haber 3222 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu