Kaçırılan Aracım Terör Saldırılarında Kullanılabilir

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kaçırılan aracının terör örgütlerinin saldırılarında kullanılmasından endişe eden vatandaş yaşadıklarına sitem etti.

Kaçırılan Aracım Terör Saldırılarında Kullanılabilir
14 Mart 2016 - 16:18

Siverek İlçesinde 11 gün önce kaçırılan aracından bugüne kadar bir haber alamadıklarını belirten vatandaş aracının olası terör saldırılarında kullanılmasından endişe ettiğini söyledi.

İlçenin Fırat Mahallesi’de Mermer atölyesi işleten Şeyhmus Sımak (39) 3 Mart 2016 tarihinde işyeri önünde park halindeki 27 F 6911 plakalı 2004 model beyaz renkli pikabı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırıldı. Tüm aramalarına rağmen aracından bir haber alamayan Sımak, aracının terör saldırılarında kullanılmasından endişe ettiğini söyledi.

Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Sımak, “Her zamanki gibi aracımı iş yerimin önünde park ettim. Sabah geldiğimde aracımın yerinde olmadığını gördüm. Durumu hemen emniyete haber verdim. Emniyet mobese kameralarını araştırdı bir sonuç alamadık. Kendi çabalarımızla sınır ilçeleri olan Ceylanpınar, Viranşehir ve Suruç ilçelerine gittik bir sonuç alamadık. Bugünlerde çalınan araçlarla bombalar patlatıyorlar biz ondan endişe ediyoruz. Biz kendi arabamızdan vazgeçtik. İnsanların canına zarar verecekler ondan endişe duyuyoruz” dedi.

Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda kullanılan aracın Şanlıurfa’da kaçırıldığı iddia edilmişti.


www.siverekgenclik.com


Bu haber 3794 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu