İTFAİYEDEN YILAN OPERASYONU

Mehmet SEZGİN/SİVEREK
 
Şanlıurfa'da, Bir Araca Giren Yılanı Çıkarmak İçin İtfaiye ve Vatandaşlar Seferber Oldu. Yaklaşık

İTFAİYEDEN YILAN OPERASYONU
17 Haziran 2010 - 09:40
1,5 Saat Süren Çalışmalarda Ulaşılamayan ve Bir Süre Sonra Kendiliğinden Dışarı Çıkan Yılan Vatandaşlar Tarafından Sopalar ve Küreklerle Başı Ezilerek Öldürüldü.

Bugün saat 10.00 sıralarında, hasta bir yakınını ziyaret etmek için İmam Bakır Mahallesi'nde bulunan Özel Ortadoğu Hastanesi'ne gelen 20 yaşındaki Bekir Emek park ettiği 63 DP 934 plakalı kango tipi aracının ön camında bir metre uzunluğunda yılan olduğunu fark etti. Korku ile araçtan inen Emek, kapıları kapatıp çevredekilerden yardım istedi. Ancak, gürültüden korkarak aracın motor bölümüne kaçan yılan, vatandaşların uğraşına rağmen bulunamayınca, telefonla itfaiyeden yardım istendi. İhbarın ardından hastane bahçesine gelen itfaiye erlerinin gelmesi beklenirken, aracın altını ve lastiklerini kontrol eden bazı vatandaşlar, 'Dua okuyalım belki çıkara', 'Kaportaları söküp, yakalayalım' ve 'Yılan süte gelir, süt döküp yakalayalım' gibi fikirler ortaya attı.

Çevredekilerin önerileri sürerken, olay yerine gelen itfaiye erleri, kaputunu açtıkları aracın motor bölümünde uzun süre yılanı aradı. Aracın plastik bölümlerinin sökülmesine ve değneklerle vurulmasına rağmen gizlendiği yerden çıkmayan yılan, son olarak vakumlu hava verilerek bulunduğu yerden çekilmek istendi. Tüm denemelerde başarılı olunmaması üzerine itfaiye erleri, meraklı vatandaşların sessiz olmalarını isteyerek, motor bölümüne ilaç döküp beklemeye başladı. Ancak dışarı çıkmayan yılanın, lastiklerin arasına gizlendiğini düşünen itfaiye erleri, Bekir Emek'ten otomobili hareket ettirmesini istedi. Emek'in direksiyona geçip 20 metre ilerlemesinin ardından lastiklerin arasından çıkan yılan, bu sırada ellerinde sopa ve küreklerle bekleyen vatandaşlar tarafından başı ezilerek öldürüldü. Öldürülen yılan itfaiye erleri tarafından bir poşete konulurken, araç sahibi Emek, yılanın çıkması üzerine rahat nefes alarak yoluna devam etti.

Bu haber 2887 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...