İstanbul’daki Terör Saldırında Siverekli Polis Hayatını Kaybetti

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında Siverek Bayırözü Mahallesine kayıtlı polis memuru Süleyman Sonkut (Sonkurt) hayatını kaybetti.

İstanbul’daki Terör Saldırında Siverekli Polis Hayatını Kaybetti
11 Aralık 2016 - 10:52

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında maç çıkışı saatinde çevik kuvvet polis ekiplerine yönelik bombalı terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin Bayırözü (Areş) Mahallesine kayıtlı çevik kuvvet polis memuru Süleyman Sonkut (Sonkurt) olduğunu öğrenildi.

Sonkut için bugün saat bugün saat 14.00’te Camikebir Mahallesi’nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenleneceği öğrenildi.

Polis memuru Sonkurt’un bugün Abdulkadir Geylani Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla saldırı düzenlenmişti. Bu saldırıdan 45 saniye sonra ise Maçka Parkı'nda bir canlı bomba kendini patlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hain saldırıda 1 kişinin kimliğinin belirlenemediğini, 7'si sivil, 30'u polis olmak üzere 38 kişinin şehit olduğunu, 155 kişinin de tedavisine devam edildiğini açıkladı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 5502 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması