İnternet Kesintisi Halkı Mağdur Ediyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 gündür yaşanan internet kesintilerinden dolayı halk mağdur oldu.

İnternet Kesintisi Halkı Mağdur Ediyor
27 Ekim 2016 - 13:58

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün sabah 10.30 itibariyle başlayan internet erişim sıkıntısı günlük yaşamı olumsuz şekilde etkiliyor. İnternet kesintilerinden dolayı resmi daireler, banka ATM’leri, eczaneler, petrol istasyonları, alış veriş merkezlerinde büyük sıkıntılar yaşandı.

Eczaneler İlaç Veremedi

İnternet kesintisinde en büyük mağduriyeti hastalar yaşadı. Hastaneden reçetelerini alan hastalar internet kesintilerinden dolayı eczanelerde ilaçlarını alamadı. Eczanelerden internet bağının olmadığı için sisteme giremedikleri cevabını alan yüzlerce hasta, ilaçsız eczanelerden döndü. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, ilaç gibi hayati bir meselenin ya internete bağlanmaması yada internet kesintilerinin yaşatılmaması çağrısında bulundular. Kimi eczaneler ise vatandaşlardan aldıkları ücret karşılığında ilaçları verip, yarın sisteme girmeleri karşılığında SGK’nın karşıladığı ilaçların paralarının iade edilmesi gibi çarelere başvurdu

Esnaf Post Cihazlarını Kullanamadı

Mağdur kesimlerden bir diğeri ise post cihazlarını kullanamayan esnaf oldu. Kredi kartlarını kullanamayan müşterilerine hizmet veremeyen esnaflar, büyük zararlar yaşadıklarını belirttiler.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2755 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması