İNŞAAT İŞÇİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

HABER MERKEZİ/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir grup inşaat işçisi bir günlük yevmiyelerini Siverek Kalesinde düzenlenecek

İNŞAAT İŞÇİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
29 Mart 2011 - 14:43
Kutlu Doğum Etkinliğine katkı sunmak amacıyla İkra-Der'e bağışladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Siverek İkra-Der tarafından 10 Nisan Pazar günü Siverek Kale’sinde düzenlenecek kutlu doğum etkinliği öncesinde, Ayvanat Mahallesinde bir inşaatta çalışan 12 işçi,  1 günlük yevmiyeleri olan 450 TL’yi etkinlik masrafları için Siverek İkra-Der Derneğine bağışladı. Konu hakkında açıklama yapan inşaat ustası Ramazan Kürkçü, “10 Nisan tarihinde Siverek Kalesinde düzenlenecek kutlu doğum etkinliği için, inşaatta çalışan 12 arkadaşımız, 1 günlük yevmiyeleri olan 450 TL’yi, etkinlik masraflarına katkı sunmak için Siverek İkra Derneği’ne bağışladı.Allah bu gibi etkinlikleri düzenleyenlerden razı olsun” dedi.


Konu ile ilgili açıklama yapan Siverek İkra-Der Sekreteri Muhittin Bakan şöyle konuştu: “Allah kısmet ederse geçen sene olduğu gibi bu senede Siverek Kale’sinde geniş katılımlı kutlu doğum etkinliği düzenleyeceğiz. Etkinliğimize katkı sunmak amacıyla, inşaatta çalışan ve gün boyu güneş altında emek yiyen bazı işçilerin bir günlük yevmiyelerini kutlu doğum etkinliği için hibe etmeleri bizleri çok sevindirdi. Tüm Siverekli hemşerilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz."

Siverek Gençlik Haber

Bu haber 1732 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu