İmam Hatiplerin Hayır Kermesine Davet

İmam Hatip Okulları Haftası etkinleri kapsamında okullardaki kütüphanelere destek amacıyla Siverek Belediyesi önünde kermes düzenlendi.

İmam Hatiplerin Hayır Kermesine Davet
21 Nisan 2016 - 10:58

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen 'İmam Hatip Okulları Haftası' etkinleri tüm hızıyla devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında okullardaki kütüphanelere destek amacıyla Siverek Belediyesi önünde kermes düzenlendi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Yusuf Sami İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Serdar Kayadağ şunları söyledi: “Bizler ilk emri "oku" olan bir dinin mensupları olarak, öğrencilerimize sürekli bir şekilde okumanın faziletlerini hatırlatıyoruz. ‘Mürekkebin akmadığı yerde kan akar’ bilinciyle, imam hatip okullarının kütüphanelerini zenginleştirmek için düzenlediğimiz kermesimiz 21-23 Nisan tarihleri arasında açık kalacaktır. Ben buradan tüm Siverek halkını kermesimize davet ediyorum. Yapılacak yardımların bilinç, ihya ve ıslah olmuş nesiller olarak Siverek halkına geri döneceğini düşünüyorum" dedi.

Kermes Siverek Belediyesinin arkasında bulunan yasam ve kültür evi bahçesinde devam ediyor. Biz de siverekgençlik ailesi olarak halkımızı bu hayırlı etkinliğe davet ediyoruz.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3019 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor