İLÇEDE GÖREV YAPAN 2500 ÖĞRETMENLE TOPLANTI DÜZENLENDİ

Lütfü YALGI/SİVEREKŞanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden biri olan ve yaklaşık 70 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçede köy ve merkez okullarından görev yapan

İLÇEDE GÖREV YAPAN 2500 ÖĞRETMENLE TOPLANTI DÜZENLENDİ
27 Eylül 2011 - 07:09
2500 öğretmenle toplantı düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında ilçenin Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 2011–2012 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe köy merkezde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır ile 2500 öğretmen katıldı.
İlçe kaymakamı Hersanlıoğlu 2011–2012 Eğitim ve Öğretim yılının ilk öğretmenler toplantı konuşmasında şunları kaydetti ’’Bilindiği gibi eğitim ve öğretim yılına geçen hafta itibariyle girmiş bulunmaktayız. İlçeye yeni atanan öğretmenlerimizin öğrencilerine karşı görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri dileğimdir. Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize, öğretmenlikten ziyade bir anne bir baba gibi çocukların gelişmelerinde faydalı olmak, sırf okulda eğitim vermemekle beraber öğrencilerimiz her daim yanlarında olarak ailelerine ziyaretler düzenleyerek öğrenci, veli, öğretmen kaynaşmasını sağlayarak öğrencilere güven sağlamak, başarılı bir eğitim için çalışmalarınıza başlamanızı bekliyorum. İlçede başlatılan 'Siverek Eğitimde Buluşuyor’ kampanyasına çalışmalarıyla katkı sağlamanızın yanı sıra vatandaşında katkı sunmasına öncülük edin. Yeni göreve başlayan öğretmen arkadaşlarıma görevlerinde şimdiden başarılar dilerken, 2011–2012 Eğitim ve Öğretim yılınızı kutluyorum’’ dedi.

Öte yandan toplantıda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır yaptığı açıklamada "ilçeye yeni atanan 2500 öğretmenle bir araya gelerek ilçedeki eğitim sorunlarını dile getirdik. Bu konuda öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Merkez ve köylerde görev yapacak öğretmenlerime başarılar diliyorum’’ dedi.





Bu haber 1829 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi