İLÇE KAYMAKAMI İLÇEDE BULUNAN SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu iadeyi ziyaret kapsamında bulunan ilçedeki siyasi partilerin

İLÇE KAYMAKAMI İLÇEDE BULUNAN SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ
30 Ocak 2011 - 21:08
ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe başkanlarıyla bir süre görüştü.
   
İlçe Kaymakamı Hersanlıoğlu, ziyaretinin ilk günde AK Parti, Cumhuriyet Halk partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.
   
İlçe kaymakamı Hersanlıoğlu, Siverek’te birçok sorunun bulunduğunu, bunlardan en önemlisinin eğitim sorunu olduğunu belirterek şunları kaydetti "Eğitim sorunun çözümüne yönelik geniş kapsamlı bir kampanya başlatıyoruz 'Siverek Eğitimde Buluşuyor' kampanyasının başarılı olması için iktidarıyla muhalefetiyle tüm siyasilerin bu kampanyaya destek olmaları gerekiyor. Siverek’im sorunlarının çözümü için hepimize görevler düşüyor. Hepimiz görev alarak çalışmalar destek vermeliyiz. ziyaretimin amacı iadeyi ziyaret. Fakat gelmişken bu konularıda görüşmekte yarar gördüm" dedi.
   
Hersanlıoğlu MHP ilçe teşkilatını ziyaretinde kendisine çiftçilerin sorunun anlatan İlçe Başkanı Enver Akıl yaptığı açıklamada şunları kaydetti "Siverek çiftçileri sürdürülen bir soruşturma yüzünden bu güne kadar destek primlerini alamamışlar. Bu konuda Siverekli çiftçilerin sorunları büyük" dedi.
 
Kaymakam, çiftçi sorunlarını not aldı. Siyasi parti ilçe başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 2587 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı