İlçe genelinde sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Siverek Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince ilçenin muhtelif mahallelerinde sıcak asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor.

İlçe genelinde sıcak asfalt çalışmaları sürüyor
04 Haziran 2017 - 14:10

-Siverek merkezinde yol kalitesi yükseltiliyor Çalışmalar kapsamında Ayvanat Mahallesinde daha önce Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce kilit taşı sökümü tamamlanan cadde ve bulvarlarda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Gece saatlerinde Ayvanat Mahallesi 25 metre bulvarındaki başlayan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberinde Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ile Park ve Bahçeler Müdürü Ali Demiroğlu'yla çalışmaları inceleyen Başkan Vekili Hatipoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Ayvanat Mahallemizin 25 metrelik yolunu Siverek Belediyesinin kilit taşı sökümünün ardından Büyükşehir Belediyemiz işbirliğiyle yapılan sıcak asfalt çalışmasını ilgili müdür arkadaşlarımızla birlikte yerinde inceledik. Gerek Siverek Belediyesi, gerek Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız bu mahallemizden ibaret değil, bir süre önce buğday pazarı esnafımızın da yol sorunlarını giderdik. Hemen akabinde oto galericiler sitesi ve otogarın sıcak asfalt çalışmasını tamamladık."

Çalışmaların gece gündüz sürdürüldüğüne vurgu yapan Hatipoğlu, "Akşam saatlerinde başlayan sıcak asfaltlama çalışmaları sabah saatlerine kadar sürüyor. Öte yandan kaldırım yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Adnan Menderes Bulvarı gibi önemli alanlarda kaldırım çalışmalarını trafiğin yoğun olması nedeniyle gece saatlerinde yürütüyoruz. Çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Hatipoğlu alt yapısı tamamlanan Topyolu Caddesinde de çalışmaların kısa sürede başlatılacağı müjdesini verdi.

Ayvanat Mahallesi sakinleri başlatılan sıcak asfalt çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.


Bu haber 2451 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...