İLAHİ SANATÇISI BİLAL TABURCU OLDU

Bu sabah ailesi ile birlikte Siverek- Diyarbakır Karayolunda geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu yaralanan ilahi sanatçısı Bilal (Nezir) Güler müşahede altında tutulduğu Siverek Devlet Hastanesinden taburcu oldu.

İLAHİ SANATÇISI BİLAL TABURCU OLDU
08 Temmuz 2011 - 15:06
Ailesi ile birlikte Konya istikametinden Diyarbakır istikametine doğru giden içerisinde ilahi sanatçısı Bilal, eşi, baldızı ve çocuklarının da  bulunduğu Orhan Ocak yönetimindeki 21 FP 486 plakalı minibüs Siverek - Diyarbakır Karayolunun 25. kilometresinde araç sürücüsü Orhan Ocak'ın araç hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanmıştı. Kazada ilahi sanatçısı Bilal (Nezir) Güler, Sibel Güler, Seyfullah Güler, Zafer Ocak, Süleyman Güler, Said Güler, Gülhan Güler, Muhammed Said Güler, şoför Orhan Ocak yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ciddi olan Zafer Ocak ambulans ile Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Burada yapılan tetkiklerde Zafer Ocak'ın sağlık durumunun iyi olduğu hastanede bir süre daha müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Kaza haberini alır almaz Siverek Devlet Hastanesine koşan ilahi sanatçısı Bilal (Nezir) Güler'in sevenleri sanatçıyı zor gününde yalnız bırakmadı.

Kazada hafif yaralanan Nezir Güler ve yakınları hastanede kısa süre gözetim altında tutulduktan sonra  taburca edildi.

Siverek Gençlik Haber

Bu haber 2927 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...