İKRA-DER'DEN HASTALARA EN ANLAMI HEDİYE

ŞANLIURFA- Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Siverek Devlet Hastanesindeki tüm odalara özel kutusunda Kur’an-ı kerim, seccade ve kıble oku hediye etti.

İKRA-DER'DEN HASTALARA EN ANLAMI HEDİYE
27 Ocak 2016 - 09:37





Siverek ilçesinde faaliyet gösteren yapmış olduğu sosyal, kültürel, eğitim ve yardım çalışmaları ile Siverek halkının teveccühünü kazanan Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA-DER) yapmış olduğu hayırlı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. İkra-Der, Siverek Devlet Hastanesindeki tüm odalara özel kutusunda 100 adet Kur’anı Kerim, 100 adet seccade, 90 adet kıble oku hediye etti.

Dernek üyeleri tarafından oluşturulan 8 kişilik ekip ile dün gece acil servis dışındaki tüm yataklı odalara özel kutusunda Kur’anı Kerim, seccade ve kıble oku konuldu. İkra-Der’in anlamlı hizmetinden dolayı İkra-Der üyelerine teşekkür eden hasta ve hasta yakınları uygulamanın çok anlamlı olduğuna dikkat çekti.

Siverek İkra-Der Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şeker amaçlarının hastanede yatan hasta ve hasta yakınlarının en zor durumlarında bile ibadetlerini rahatça yapabilmelerine olanak sağlamak olduğunu belirterek, “ Hastane odalarına Kur’anı kerim, seccade ve kıble oku konulması için 10 gün önce Hastane başhekimi Bahaddin Durak ve Hastane Müdürü Hüseyin Öncül ile görüştük. Hastane yetkililerinden olumlu yanıt alınca çalışmalara başladık. Hayırseverlerin desteği ile gerekli malzemeleri tedarik ettik. Bu akşamda oluşturduğumuz 8 kişilik ekibimizle 2 saat içerisinde 90 odaya Kur’anı kerim, seccade ve kıble oku yerleştirdik. İnsanların en sıkıntılı oldukları bir halde bile dini vecibelerini yerine getirmesinin hem bu dünyada hem de ahiretleri için faydalı olacağına inanıyoruz. Hasta ve hasta yakınlarının hayır duasını aldık. Bu çalışmamızdan dolayı başta hastane yetkilileri olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz”

Hasta yakını Şeyhmus Sımak uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Allah hayırlarını kabul etsin hastana için gerekli bir hizmetti. Allah bu hayra vesile olanlardan razı olsun, dedi.

Hastane çalışanlarından Ali Yıldız ise uygulamadan dolayı çok memnun olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3481 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor