İKRA-DER MOLLA'NIN İDAM EDİLMESİNİ KINADI

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Cemaat-i İslami Lideri Abdulkadir Molla'nın şahadetini tebrik ederek, Bangladeş rejiminin hukuksuz idam kararını kınadı.

İKRA-DER MOLLA'NIN İDAM EDİLMESİNİ KINADI
13 Aralık 2013 - 12:13

Siverek Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yayımlamış olduğu basın açıklamasıyla Bangladeş rejimi tarafından hukuksuz bir şekilde idam edilen Cemaat-i İslami Lideri Abdulkadir Molla'nın şahadetini tebrik ederek, Bangladeş rejiminin hukuksuz idam kararını kınadı. Dernek Başkanı Mühiddin Akay tarafından yayımlanan mesajda, zalimlerin Müslümanları sindirmeye yönelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çekilerek, “İslam düşmanlarının kendi saltanatlarını korumak amacıyla her türlü zalimane uygulamalara başvurmaları, zulmün en katmerli şekillerini icra etmeleri, özellikle İslam âlemine hayatı çekilmez hale getirici faaliyetlerde bulunmaları kabul edilebilir bir durum değildir” denildi.

Bangladeş rejiminin sadece 'Rabbim Allah'tır' demesinden dolayı Abdulkadir Molla'nın idam edildiğini dile getiren Akay, " Yalan ve iftiralarla; Muttaki, Âlim ve Amil insan Abdülkadir Molla, beş değerli âlim arkadaşı ile birlikte darağaçlarında sallandırıldı! Trajikomik ve ironi olan durum ise, 'siz devletin yüce(!) makamlarından af talep ederseniz sizi affedeceğiz' gibi hezeyanlarda bulunulmasıdır. Bu durum şu soruyu akla getirmektedir; Siz suçluları suçlarından ötürü mü idam ediyorsunuz yoksa sahte ilahlığınızı ret etmelerinden dolayı mı?" sorularını akıllara getirdi.

Açıklamanın devamında, yapılan zulümler karşısında Müslümanların seslerinin çok cılız çıktığına dikkat çekilerek, “ Dünya Müslümanlarına seslenerek şunu söylemek istiyoruz: Ey dünya Müslümanları! Sizin birbirinizden başka dostlarınız yoktur! Ey dünya muvahhitleri, kardeşlik hukuku çerçevesinde acilen vahdete giden yolda buluşalım. Yoksa daha nice Abdülkadir Mollaların yağlı urganlarda sallanmalarına ellerimiz koynumuzda, gözyaşları içerisinde izlemeye devam edeceğiz. Yarın mahşer gününde bunun hesabını yüce Allah'a vermek durumunda kalacağız." dedi.

Açıklamanın sonunda ise şu ifadelere yer verildi, "Küfre boyun eğmeyen kutlu şehitlerin şahadetini tebrik eder, pak ruhlarını selamlayarak, zalimlerin yapmakta oldukları zulümlerini en üst perdeden lanetliyoruz. Zalimleri, Züntikam ve Celal sahibi olan yüce Allah'a havale ederek 'Zalimler İçin Yaşasın Cehennem' diyoruz." ifadelerini kullandı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2894 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem