İKRA-DER GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ile gazetecilerle bir araya geldi.

İKRA-DER GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
03 Ocak 2016 - 12:05

Siverek’te faaliyet gösteren Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA-DER) ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Topluca yapılan kahvaltının ardından dernek başkanı Abdulgafur Karaca tarafından derneğin sosyal, kültürel, eğitim ve yardım çalışmaları ile ilgili gazetecilere bilgi verildi.

İkra-Der’in 2015 yılı içerisinde yaptığı yardım faaliyetlerine dikkat çeken Karaca, “Derneğimize başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi 45 aileye her ay düzenli olarak yardımda bulunuyoruz. Ramazan ayı boyunca 243 aileye gıda, 50 aileye giyim,70 aileye nakdi, 21 aileye ise ev eşyası yardımında bulunduk. Kurban Bayramında ise 216 ihtiyaç sahibi aileye et yardımında bulunduk” dedi

Derneğin sosyal ve kültürel çalışmaları ile ilgili gazetecilere bilgi veren dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Şeker ise, “2015 yılında Mekke’nin Fethi, ödüllü siyer sınavı, şehadet gecesi, kutlu doğum etkinliği başta olmak üzere birçok etkinlik düzenledik. Haftalık seminerlerimiz ile üye ve gönüllülerimizi çeşitli islami konularda bilgilendirdik” dedi.

Derneğin eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Eğitimci Mehmet Aydın ise okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi verdi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2344 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek