İKİ YENİ AMBULANSIN ALINMASIYLA SİVEREK SAĞLIK FİLOSU GÜÇLENDİ

MEHMET SEZGİNSİVEREK Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi devlet hastanesine tam donanımlı iki ambulansın alınmasıyla Siverek yüz yataklı devlet hastanesi rahat bir nefes aldı.Daha önce iki ambulansın bulunduğunu belirten hastane baştabibi Dr: Zülküf Hamidanoğlu diyaliz ve acil de

İKİ YENİ AMBULANSIN ALINMASIYLA SİVEREK SAĞLIK FİLOSU GÜÇLENDİ
29 Ocak 2007 - 22:34
bulunan 4 ambulansımız mevcuttu. Anca ilçe nüfusu 250 binleri aşıyor. Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman üçgeninde bulunan ilçemizde sık sık meydana gelen trafik kazaları ve asayiş olaylarından dolayı ambulans sıkıntımız vardı.     Devlet malzeme ofisinden 146 bin YTL yel iki tane tam donanımlı ambulans alarak ambulans sayımızı altıya çıkardık. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen bölge milletvekilleri teşekkür ediyoruz’’dedi.
    İlçe devlet hastanesine iki yeni ambulansın alınması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandığının belirten Siverek’i vilayet yapma ve kalkındırma dernek başkanı Koçali Aymaz’’Daha önce ambulans sıkıntısı yüzünden vatandaşların hastalarını kendi imkânlarıyla hastalarının taşıyorlardı hata atlı arabalarla hasta taşıyan vatandaşlarımız vardı. İki ambulansın gelmesiyle bu sıkıntı aşılmış oldu’’dedi.
   Yeni alınan ambulanslar şehir içerisinde dolaştırılarak tanıtıldı.

Bu haber 1958 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü