İki kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasında

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki kişinin yaralandığı trafik kazası saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

İki kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasında
11 Mart 2017 - 14:16




Siverek ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu, iki kişinin yaralandığı trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Alınan bilgilere göre, İlçenin Seyfioğlu Caddesinde seyir halindeki Fadıl Bozkurt’un kullandığı plakasız motosiklet, kavşakta sürücü ismi ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil ile çarpıştı.

Kaza sonunda motosiklet sürücüsü Fadıl Bozkurt ve arkasındaki Ramazan Öğür yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı ise Seyfioğlu Caddesi’ndeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde otomobil ile motosikletin çarpışmasının ardından motosiklet kullanıcısı ve arkasındakinin uzun süre otomobilin üzerinde kaldığı ve daha sonra yere düştüğü görülüyor. Kazayı gören bazı vatandaşların telefon ile 112 sağlık ekiplerini aradığı bazılarının ise kazazedelere yardım ettiği görülüyor.

Kazanın ardından otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com

MOBİL İÇİN VİDEO


Bu haber 2857 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü