IHO-EBRAR, Siverek'te 40 çocuğun yüzünü güldürdü

Fakir ile zengin arasında köprü vazifesi gören Avrupa merkezli yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 40 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giysi yardımında bulundu.

IHO-EBRAR, Siverek'te 40 çocuğun yüzünü güldürdü
12 Şubat 2020 - 14:14

Siverek ilçesinde yapılan yardım çalışmasına ilişkin açıklamalarda bulunan IHO-EBRAR Siverek gönüllüsü Hüseyin Şeker, "Merkezi Avrupa'da bulunan IHO-EBRAR tarafından gönderilen yardımları Siverek'te 40 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza ulaştırdık. Emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu yardımları gönderen kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Gerçekten bugün çok güzel dua aldılar. İnşallah bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir." ifadelerine yer verdi.


Bu vesileyle hayırseverlere çağrıda bulunan Şeker, "Maddi durumu iyi olan, imkânları elveren tüm kardeşlerimizi böyle bir hayra ortak olmaya, bu soğuk kış günlerinde giyecek elbise dahi alamayacak durumda olan çocuklarımızı giydirmeye davet ediyoruz." şeklinde konuştu.


İhtiyaç sahibi çocuklardan Elif Suntay, "Bizlere bu kıyafetleri alanlara ve IHO-EBRAR'a teşekkür ederim." dedi.


Sercan Furkan Çakmak ise, "IHO-EBRAR, bu kış mevsiminde bize elbise göndermiş. Kendilerinden Allah razı olsun. Hayır sahiplerine de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. (Ramazan Zeren-İLKHA)


Bu haber 13387 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti