İHH Ş.URFA YETİM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa’da 50 yetim çocuğu giydirdi. Vakıf yetkilileri daha önce tespit ettiği 50 yetim çocuğu anlaştığı mağazaya 11 Temmuz 2012 Çarşamba günü getirip kendilerine üst baş aldı. Alışverişi yapan çocukların ve annelerinin sevinci yüzlerinden okunuyordu.

İHH Ş.URFA YETİM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR
12 Temmuz 2012 - 07:08






Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet ATİLA konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “kutsal emanetler olan yetimlerimizle ilgilenmeye, bir nebze de olsa sevindirmeye çalışıyoruz.  Şu anda Urfa genelinde 183 yetimimizin her birine aylık 90 tl nakdi yardım yapıyoruz, umarız ileriki zamanlarda daha fazla yetimimize nakdi yardım yapma imkanı buluruz. Bunun dişındada zaman zaman giyim, gıda, oyuncak, kırtasiye vb. yardımlarda da bulunuyoruz. Bununla onların yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Onların başlarını okşayıp dualarını almak istiyoruz. Bu belki günahlarımızın affına vesile olur. Allah Resulü (SAV)nüin şu hadisi şerifine mazhar olmayı Allah’tan niyaz ediyoruz. “Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himâye eden kimseyle ben, cennette şöyle yan yana bulunacağız. ” dedi.




Son olarak Atila şunları kaydetti; “Bu çalışmalarda mesailerini harcayan gönüllü arkadaşlarımıza ve özellikle bu giyim yardımına İstanbul’dan sponsor olan İsmail KARAOĞLU beye cani gönülden teşekkür ederiz.  Allah hayırlarını kabul etsin. İnşaallah yetimlerimizi sevindirmeye devam edeceğiz.” dedi.







Bu haber 4239 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti