İHH AKÇAKALE'DE İNCELEMEDE BULUNDU

İHH İnsani Yardım Vakfı Akçakale’de İncelemelerde Bulundu.

İHH AKÇAKALE'DE İNCELEMEDE BULUNDU
06 Ekim 2012 - 08:30

İHH (İnsani Yardım Vakfı) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kavakdan, İHH Hatay Suriye Mültecileri Sorumlusu Muhammed Yorgancı ve İHH Şanlıurfa Sorumlusu ve Şanlıurfa İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet Atila ve İHH Akçakale gönüllüsü Mehmet Dikeç, Suriye ordusu tarafından dün atılan havan topu sonucu vefat eden 5 kişinin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.



Önce Bolatlar köyüne gidip Timuçin ailesine taziyelerini bildiren heyet ardından Akçakale merkezdeki Özer ailesine taziye ziyaretlerinde bulundu. İHH heyeti daha sonra yaklaşık 12.000 Suriyeli mültecinin kaldığı Süleyman Şah Mülteci kampına geçti. Mülteci Kampındaki kızılay çadırında Kızılay Genel Müdürü Ömer Taşlı, Kızılay Akçakale Şube Başkanı Ahmet Meşhurgil ve Kızılay yetkilileri ile Suriye halkına yapacakları yardımlarla ilgili olarak yaklaşık bir saat görüş alışverişinde bulundular.



“Bu gün ki tüm görüşmelerinin verimli geçtiğini” belirten İHH Şanlıurfa Sorumlusu Behçet ATİLA, “bu güne kadar nasıl Suriye halkına yardım ettiysek inşallah bundan sonra da yardımlarının devam edeceğini hatta daha fazla yardım yapacaklarını” ifade etti.

Bu haber 2365 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü