İHH 500 AİLEYE GIDA YARDIMINDA BULUNDU

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İHH 500 aileye ramazan ayında gıda yardımında bulundu.

İHH 500 AİLEYE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
22 Temmuz 2012 - 09:46

İnsani Yardım Vakfı (İHH) "İyilik Her Kapıyı Açar"  Ramazan yardımı kampanyası kapsamında Siverek‘te yoksul ailelere Ramazan paketi dağıttı.


 


Yardım paketlerinde; Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolileri İHH Siverek Siyar-der tarafından önceden tespit edilen maddi durumu yetersiz ailelere, yetim ailelere ulaştırıldı.


 


İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan ayında Siverek’te bulunan 500 dar gelirli aileye kumanya yardımında bulunarak onları sevindirdi.” İyilik Her Kapıyı Açar"  Ramazan yardımı kampanyası kapsamında gelen gıda paketleri dar gelirli ailelere ulaştırılıyor. Yardım severler tarafından gelen gıda paketlerini İHH adına ulaştıran Siyar-Der gönderilen yardım paketleri ile ramazan ayında dar gelirli ailelerin sıkıntısını birazda olsa gidermeye çalışıyor.


İnsan Hak ve Hürriyetleri(İHH) İnsani Yardım Vakfı dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Siverek’te de dar gelirli ailelere Ramazan ayı öncesi gıda yardımında bulunan İnsani Yardım Vakfı’nın Siverek’e gönderdiği 500 gıda paketini ise ihtiyaç sahiplerine Siyar-Der tarafından dar gelirli ailelerin kapılarına kadar götürerek onlara teslim ediyor.


Dar gelirli ailelere yağ, un, şeker, mercimek ve çeşitli gıda ürünlerinin olduğu yardım paketleri son bir hafta içinde dağıtıldı. İHH yardımlarını dağıtan Siyar-Der Başkanı Kasım Bakudan yaptığı açıklamada; Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin gıda gereksinimini karşılamak amacıyla 500 dar gelirli aileye gıda yardımında bulunduklarını belirtti."İyilik Her Kapıyı Açar" kampanyası çerçevesinde 500 aileye gıda yardımında bulunmaya devam ediyoruz.


Siyar-Der Başkanı Kasım Bakudan “Bize gönderilen 500 gıda paketini son bir hafta içinde dar gelirli ailelerimize dağıttık. Amacımız bizlere gönderilen yardım paketlerini ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmaktır. Hiçbir ayırım gözetmeksizin gelen yardım paketlerini ihtiyacı olan ailelere dağıttıklarını belirten Kasım Bakudan, “Dayanışmayı sağlama, toplumsal duyarlılığı artırmada, sessizlerin sesi olmak, kimsesizlerin kimsesi olmak için biraz olsa dar gelirli ailelerin sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Tek başına mutlu olmak yerine mutluluğu, birlikte paylaşmak en güzel şeydir.” diye konuştu.


Haber: Bahattin Yolaçan

Bu haber 3434 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu