HÜDA-PAR,"KARAYOLUNDA ACİL ÖNLEMLER ALINSIN"

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Siverek Temsilciliği yayımlamış olduğu mesaj ile Yenişehir mahallesinde trafik kazasında hayatını kaybeden aileye başsağlığı dileğinde bulunarak, yetkililerden karayolunda acil önlem almasını istedi.

HÜDA-PAR,"KARAYOLUNDA ACİL ÖNLEMLER ALINSIN"
27 Eylül 2013 - 20:11

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem tarafından yayımlanan mesajda, halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Şanlıurfa- Diyarbakır Karayolunda geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden aileye başsağlığı dileklerinde bulunarak, yetkililerden karayolunda ölümlerin önlenmesi için acil önlemler almasını istedi. İdem mesajında yaşanan kazaların vebalinin büyük olduğuna dikkat çekerek, “Bu yolda 30’un üzerinde insan can vermiştir. Bu karayolunda tedbir almayan tüm yetkililer Allah katında sorumludurlar. Hüda-Par olarak yetkililerden isteğimiz karayolunda ölümlerin yaşanmaması amacıyla gerekli tedbirlerin bir an önce alınmasıdır. Buradan konunun takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum”

Şanlıurfa- Diyarbakır Karayolunun geçmiş olduğu Yenişehir Mahallesinde, parkta arkadaşları ile birlikte top oynayan Halit Gülpınar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Ferhat Gez (12) topunun caddeye gitmesi sonucu topunu almak için karayoluna çıktığı sırada Diyarbakır İstikametinden gelen Garip A. yönetimindeki 63 PE 383 plakalı kamyonun altında kalarak feci bir şekilde can vermişti.

Mahalle sakinleri yapmış oldukları açıklamalarla yaşanan kazalara tepki göstermiş, kazaların önlenmesi amacıyla yetkililerden acil önlem almasını istemişti.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2737 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı