HUDA PAR’dan öğretmenlere anlamlı ziyaret

Öğretmenler günü münasebetiyle okulları ziyaret eden HUDA PAR Siverek ilçe başkanı Abdulrahim Sımak, öğrencilerin talim ve terbiyesi noktasında öğretmenlerin en önemli unsur olduğuna dikkat çekti.

HUDA PAR’dan öğretmenlere anlamlı ziyaret
24 Kasım 2017 - 13:43

Hür Dava Partisi (HUDA PAR) Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak öncülüğünde bir heyet 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek çiçek ve çikolata ikramında bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Ali Gedikli ve Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cengiz Çalan’ı makamlarında ziyaret eden partili heyet, öğretmenlerin anlamlı gününü tebrik etti.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, öğrencilerin talim ve terbiyesi noktasında öğretmenlerin en önemli unsur olduğuna dikkat çeken Sımak, “ Öğretmenlerimiz, öğrencilerimize okul dersleri yanında manevi değerleri, toplumun değer yargılarını da kazandırmalıdır. Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum, anlayışı ile toplumumuz ve öğrencilerimizde öğretmenlerimize gerekli sevgi ve saygıyı göstermek zorundadır” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren okul müdürleri ziyaretlerinden dolayı HUDA PAR heyetine teşekkür etti.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3295 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması