HÜDA-PAR SİVEREK KADIN KOLLARINDAN SEMİNER

Hür Dava Partisi Siverek Kadın kolları tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi.

HÜDA-PAR SİVEREK KADIN KOLLARINDAN SEMİNER
12 Ocak 2014 - 21:22

ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi Siverek Kadın Kolları tarafından parti üye ve gönüllü bayanlarına yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Hür Dava Partisi Şanlıurfa Kadın Kollarından Emel Yalçın, Kudret Ünel ve Ayfer Gezer katıldı.

Kadınlar Hareketin En Önemli Unsurudur

Partilerinin her alanda hür olma mücadelesini verdiğini belirten Kudret Ünel, çalışmalarına kesintisiz olarak devam ettiklerine dikkat çekti. Hür Dava Partisinin geçmişi temiz, önü açık ve kararlı duruşuyla kısa bir sürede gönüllere taht kurduğunu belirterek, “Kadınlar, bütün mücadelelerde olduğu gibi bu alanda da hareketin en önemli unsurudur. ‘Ben olmasam da başka biri yapar’ deme lüksümüz yoktur. Her bacımız ‘Ben Yoksam, Hiç Kimse Yoktur; Ben Varsam Herkes Vardır’ şuuruyla hareket etmelidir” dedi.

Davamızı Herkese Duyurmalıyız

Parti programı kapsamında prensiplerine de azami derecede riayet ederek, ışık misali her yere ulaşacaklarını belirten Ünel, “ Haklı davamızı ve meşru taleplerimizi herkese duyurmalıyız. Akrabalarımız arasında bizi duymayan ve tanımayan kimse kalmamalıdır. Bunun yanında onları da çalışma ortamımıza davet etmeliyiz” dedi.

Kimsenin Değil, Sistemin Alternatifiyiz

Hür Dava Partisi olarak kimsenin alternatifi olmadıklarına dikkat çeken Ayfer Gezer ise , “ Biz İslam ve Kur’an referanslı, geçmişi mücadelelerle dolu bir camiaya sahibiz. Hür Dava Partisi sistemin alternatifi olarak doğmuştur. Sistemin dayattığı haksızlıkları bertaraf etmek ve dejenere olmuş toplumu ihya etmek için vardır. Ahlaki yozlaştırılmış çocuklarımızı içinde bulundukları çirkeften kurtarma yolları geliştirmek ve tatbik etmek en büyük hedefimizdir” dedi.

Parti Bir Hedef Değil, Topluma Güzellikler Ulaştırma Aracıdır.

Faaliyetlerinde herkese eşit mesafede duracaklarının altını çizen Gezer, “Kınayıcı, iğneleyici ve bozucu tavırlardan şiddetle kaçınmalıyız. En zor şartlarda bile olumlu ve yapıcı olmaya azami derecede özen göstermeliyiz. Eleştirilerimizin zamanını ve dozunu iyi ayarlamalıyız; aksi takdirde kazansak bile Allah katında kaybedenlerden oluruz. Bizim için parti bir hedef değil, tam aksine topluma güzellikler ulaştırma aracıdır. Biz bu çabamızı davetçi kimliğimizle yaptığımızı aklımızdan çıkarmamalıyız” dedi.

Program yapılan dualar ile sona ererken, Hür Dava Partisi Siverek Kadın Kolları tarafından mevlit kandili münasebetiyle de bir program düzenlendi.

Leyla Temur / www.siverekgenclik.com


Bu haber 4410 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü