HÜDA-PAR SALAVATLARLA SEÇİM BÜROSU AÇTI

Hür Dava Partisi Siverek İlçe Teşkilatı, Hür Dava Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Başkan Adayı Eğitimci-Hukukçu Emin Güneş’in katımlıyla ilçenin Hürriyet Caddesi’nde salâvatlar eşliğinde seçim bürosu açtı.

HÜDA-PAR SALAVATLARLA SEÇİM BÜROSU AÇTI
07 Mart 2014 - 16:40





Hür Dava Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eğitimci-Hukukçu Emin Güneş bir dizi ziyarette bulunmak üzere Siverek’e geldi. Siverek Harran Meslek Yüksek Okulu önünde Hüda- Par Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem, Hüda-Par Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan ve çok sayıdaki partililer tarafından karşılanan Güneş, konvoy ile parti binasına geçerek, ilçe teşkilatından çalışmalar hakkında bilgi aldı. Halkın yoğun ilgisi ile çarşı esnafını gezen Güneş, Cuma namazını kılmak üzere Haliliye Camisine geçti.

“Bir Dava Partisiyiz”

İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosu halkın yoğun katılımı ile salâvatlarla açıldı.Hüda-Par Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan açılışta yaptığı konuşmada, “Davamız parti davası değildir, dava partisidir. Bu sebeple bizde kaybetme korkusu yoktur. Her zaman kazanıyoruz. Çünkü gittiğimiz her yerde İslamı, peygamberin sünnetini anlatıyoruz. Peygamberimiz bir hadisi şeriflerinde şöyle buyuruyor, “Sizin elinizle bir insanın hidayete ermesi, bütün dünya içindekilerin sizin olmasından daha hayırlıdır” dedi

“Belediyeciliğe İnsanı İmardan Başlayacağız”

Hür Dava Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eğitimci-Hukukçu Emin Güneş, açılışta yaptığı konuşmada, Hür Dava Partisinin misyonuna değindi. Güneş, “Hür Dava Partisi, belediyecilikte yetimlerin hakkının bekçiliğine geliyor. Bizim inancımız 1 saat nöbeti, 60 yıllık ibadete denk sayar. Biz insanımızın hakkının, hukukunun nöbetçiliğine soyunmuşuz. Bizim Belediyecilik anlayışımızda imarı insandan başlatacağız. İnsanımız harabeye dönmüş, ailemiz yıkılıyor. Toplumumuz yıkık, harabeye dönmüş. Biz önce insanı imar edeceğiz. Ailemizi kurtaracağız. Çoluk çocuğumuzu cehennemden koruyacağız” dedi

Seçim bürosunun ardından Güneş ve yanındaki heyet ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Hür dava partisinin seçim büroları açılışlarının devam edeceği öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3015 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu