HÜDA PAR Milletvekili adayı Baylan Suruç'taki olayı kınadı

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adayı Eczacı Aziz Baylan Suruç'ta 4 kişinin hayatını kaybettiği acı olayı kınayarak sağduyu çağrısında bulundu.

HÜDA PAR Milletvekili adayı Baylan Suruç'taki olayı kınadı
14 Haziran 2018 - 22:31

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adayı Eczacı Aziz Baylan Suruç'ta 4 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin yaralandığı, acı olayı kınayarak sağduyu çağrısında bulundu.



Baylan tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Suruç'ta şu mübarek ramazan bayramı arifesinde yaşanan bu elim olayı şiddetle kınıyorum. Olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim ailelerine sabr-ı cemil ihsan etsin. Yaralılarada Allah'tan acil şifalar diliyorum.Hiçbir sebep, tavır, davranış, ideoloji, siyasi düşünce insan canı kadar kıymetli ve de kutsal olamaz. Bu tarz feci olayları sebep verecek tavır ve davranışlardan uzak durabilmek için başta tüm siyasilerimiz olmak üzere halkımıza ciddi sorumluluklar düşüyor. Bir daha bu ve benzeri olayları yaşamamak için sağduyuyla, sükunetle, olgunlukla, centilmence, karşılıklı saygıyla seçim çalışmalarını sürdürmek lazım.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2780 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması