HÜDA-PAR KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ZİYARET

Hür Dava Partisi Siverek Kadın Kolları Başkanı F. Zehra Baylan, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen “Umre Ödüllü Siyer Sınavında” Türkiye ikincisi olan Seher Aşkın’ı evinde ziyaret etti.

HÜDA-PAR KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ZİYARET
26 Şubat 2015 - 11:23

ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi Siverek Kadın Kolları, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen “Umre Ödüllü Siyer Sınavında” 80 sorudan 78’ni doğru yaparak Türkiye ikincilerinden olan Seher Aşkın’ı evinde ziyaret etti.

Hür Dava Partisi Siverek Kadın Kolları Başkanı F. Zehra Baylan başarısından dolayı Aşkın’ı tebrik ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan Aşkın evli ve bir çocuk annesi olduğunu belirterek, sınava görümcesinin vesilesiyle katıldığını, sınava ilk kez girdiğini söyledi.

Sınava girmesindeki asıl amacının peygamber efendimizin örnek hayatını okuyup, anlamak olduğunu belirten Aşkın, bu vesile ile peygamber efendimizin birçok bilinmeyen özelliğini öğrenmiş olduğunu söyledi.

Sınava hazırlanması hakkında bilgi veren Aşkın, “Kitabı birinci kez detaylı olarak not alarak okudum. İkinci kez ise tekrar amaçlı okudum. Daha sonra ise sadece notlara çalıştım. Kitaptan gerçekten çok önemli bilgiler öğrendim. Aslında Peygamber Efendimizin hayatını iyi bildiğimizi düşünüyoruz. Ama bilmediğimiz nice keşfedilmemiş önemli noktalar var. Bu konuda bize yardımcı olan bizleri peygamber efendimizin hayatını okumaya teşvik eden bu sınavda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Bu tür sınavların süreklilik kazanması gerektiğini belirten Aşkın, “Peygamber Sevdalıları Platformuna böyle güzel bir sınav düzenlemiş oldukları için teşekkür ediyorum. Sınavda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu tür etkinlik ve sınavların artarak devam etmesini istiyorum. Bu konuda Peygamber Sevdalıları Platformunun çok iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum” Sınav sonunda Umre ödülü kazanan 50 kişi arasına girdiği için mutlu olduğunu belirten Aşkın, “Sınavda dereceye gireceğimi asla düşünmemiştim. Bunu nasip eden Allah’a şükürler olsun. Sınav vesile ile özlemini duyduğum mübarek mekânları ziyaret edeceğim. Peygamber Efendimizin yaşadığı yerleri görmek okuduklarımızı bizzat yaşayarak değerlendirmek çok heyecan verici olsa gerek. Rabbim tüm gitmek isteyenlere o mübarek beldeleri görmeyi nasip etsin.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 6583 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek