HUDA PAR: Elektrik kesintisi esnafı mağdur ediyor

ŞANLIURFA- HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abulrahim Sımak ve beraberindeki heyet Şair İbrahim Rafet Caddesi esnafını ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi

HUDA PAR: Elektrik kesintisi esnafı mağdur ediyor
13 Ocak 2018 - 12:14

HÜDA PAR Siverek ilçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve beraberindeki partili heyet Cuma Namazının ardından şehir merkezi esnafını ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Şair İbrahim Rafet Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden İlçe Başkanı Sımak’a elektrik kesintilerinden dolayı yaşadıkları sıkıntıları dile getien cadde esnafı, bu sorunun bir an evvel çözülmesi talebinde bulundular.

Ziyaret sonrasında gazetecilere değerlendirmede bulunan Sımak, Türkiye genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıların ilçeye de yansıdığını ancak bir türlü çözülmeyen bazı sorunların ise insanları canından bezdirdiğini sözlerine ekledi.

İlçe esnafının bazı günler siftah yapamadan kepenklerini kapattıklarını belirten Sımak, “Bu, genel bir sıkıntıdır. Bunun yanında, esnaflarımızın birçoğu yaşanan elektrik kesintilerinden şikayetçiler ve muzdarip durumda olduklarını dile getirmişlerdir. Elektriklerin sürekli olarak kesilmesi esnafı mağdur ediyor. Yaşanan elektrik kesintilerinden kaynaklı POS cihazları çalışmıyor ve bundan dolayı esnaf satış yapamıyor.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR olarak, esnafın sıkıntılarının gündeme gelmesi için gayret sarfettiklerini belirten Sımak, yetkililere seslenerek, gündeme gelen sorunların çözümü için duyarlılık gösterilmesini istedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 7314 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması