HÜDA-PAR: CEYLANPINAR'DAKİ SALDIRIYI KINIYORUZ

HÜDA-PAR Siverek Temsilciliği yayınlamış olduğu basın açıklamasında, karanlık odaklar tarafından HÜDA-PAR Ceylanpınar İlçe Binasına düzenlenen saldırıyı kınadı.

HÜDA-PAR: CEYLANPINAR'DAKİ SALDIRIYI KINIYORUZ
03 Mayıs 2013 - 09:04

HÜDA PAR Siverek İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet İdem, önceki gün karanlık odaklar tarafından HÜDA-PAR Ceylanpınar İlçe Binasına düzenlenen molotoflu saldırıyı kınayan bir basın açıklaması yayımladı. Yayımlanan basın açıklamasında, Mühim ve büyük bir umur-u hayriyenin çok muzır mânileri olduğu, Şeytanların o hizmetin hâdimleriyle çok uğraştığına vurgu yapıldı. Yapılan bu çirkin saldırının kendilerinin hayırlı bir yolda olduğunun işareti olduğu ve bu çirkin saldırıyı yapanların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacağı belirtildi.

Basın açıklamasının devamında şu ifadeler kullanıldı, “ Neye ve kime hizmet ettikleri belli olmayan karanlık odaklar tarafından, bir gece karanlığında, Ceylanpınar HÜDA-PAR ilçe teşkilatımıza molotoflu saldırıda bulunulmuştur. Ülkemizde barışın ve sükûnetin sağlanmaya çalışıldığı bir süreçte bu ortamdan rahatsız olan karanlık odakların bu gibi saldırılarla ülkedeki huzur ortamını bozmaya çalışacağını çok iyi biliyoruz. Yalnız şu iyi bilinmelidir ki, yapılan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacak bilakis, bu saldırılar bizlerin çalışma azmini artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Hüda- Par Ceylanpınar İlçe teşkilatımıza yapılan bu menfur saldırıyı kınıyor, saldırıyı yapan faillerin bir an önce yakalanarak cezalandırılmasını bekliyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2684 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor