HÜDA PAR adayı Baylan: Siverek'te işsizlik problemi var

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Eczacı Aziz Baylan, Siverek'te işsizlik sorununun sürekli ötelendiğini belirterek, sorunun çözümü için belli bir irade ortaya konulması gerektiğini kaydetti.

HÜDA PAR adayı Baylan: Siverek'te işsizlik problemi var
08 Haziran 2018 - 19:45

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Eczacı Aziz Baylan, 24 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimler için şehir içi ve kırsal mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Siverek'in güvenilir esnaflarından biri olarak gösterilen Baylan'a gösterilen teveccüh her geçen gün artıyor.

Muskan ve Çat kırsal mahallelerinde taziye ziyaretlerine katılan Baylan, daha sonra Seyfioğlu Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Baylan, güçlü bir Türkiye için HÜDA PAR'ın meclise girmesi gerektiğine değindi.

Siverek'te işsizlik problemi var

Siverek'in yıllardır işsizlik problemi ile boğuştuğuna vurgu yapan Baylan, " Siverek genç bir nüfusa sahip olmasına rağmen gençlerimiz iş imkanı bulamıyor. İş bulamayan gençlerimiz iş bulmak için batı illerine gidiyor. İlçemizde, binlerce üniversite mezunu işsiz var. Yıllar önce faaliyete başlaması gereken Organize sanayi bölgesi halen faaliyete başlayamadı.Organize sanayi bölgesinin faaliyete başlamaması siyasi bir başarısızlıktır. Organize sanayi bölgesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2016 tarihinde onaylanmasına rağmen halen bir gelişme sağlanamadı. İşsizlik sorununun bir anda çözülmeyeceğini biliyoruz. Sorunun çözümü için bir irade ortaya konulursa, işsizlik probleminin çözümü noktasında yol kat edileceğine inanıyoruz" dedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERi


Bu haber 1894 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor