HİLVAN KAYMAKAMLIĞI HESAP VERSİN

Siverek Gençlik HaberHilvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mülakatla yaptığı 1 kişilik personel alımının sonuçlarını 11 gün sonra açıkladı. Sınavı, önceden tahmin edilen Milletvekilinin kardeşinin kazandığı iddaa edildi.

HİLVAN KAYMAKAMLIĞI HESAP VERSİN
07 Ekim 2011 - 13:55

Hilvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 1 kişilik geçiçi personel alımı için yapılan mülakat sınav sonuçları, 30 Eylül 2011 tarihinde www.hilvan.gov.tr adresinde açıklanacağı söylenmesine rağmen sonuçlar bugün 07 Ekim 2011 tarihinde açıkladı.

4 Yıllık üniversite mezunu ve KPSS'den en az 60 puan almış yaklaşık 30 adayın başvuru yaptığı sınavı Şanlıurfa Eski Milletvekili Faruk Bayrak'ın kardeşi olduğu iddia edilen Musa Bayrak'ın kazandığı duyuruldu.Mülakata katılan mağdurlardan biri sitemize yaptığı açıklamada, " Mülakata gittiğimiz zaman, mülakata giren adayların bir çoğu sınavı bir Milletvekilinin kardeşi kazanacak diyorlardı. Mülakata alındık, bizden özgeçmişimizi sordular hepsini yanıtladık.Madem alınacak kişi belliydi neden bizle alay ettiler. Mülakat sonuçları hakkında Hilvan Kaymakamlığı hesap versin" dedi

www.siverekgenclik.com

Bu haber 3463 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi