HERSANLIOĞLU İNŞAATLARI DEVAM EDEN OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ilçede inşaatları devam eden okullarda incelemede bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HERSANLIOĞLU İNŞAATLARI DEVAM EDEN OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU
27 Temmuz 2011 - 21:30
İlçede derslik açığının giderilmesi için çalışmalar başlatan, bu amaçla 'Siverek Eğitimde Buluşuyor' kampanyası başlatan, ilçe merkezinde yapımına başlanan ve birçoğu bitme aşamasına gelen Dumlupınar, Atatürk, Kazım Karabekir, Selimpınar, Halitgülpınar İlköğretim Okullarının bahçelerinde yapımı devam eden ilköğretim okullarıyla ilçede yapımı devam eden 4 anaokulu ile Fırat Mahallesinde yapımı devam eden Anadolu Teknik Kız Meslek Liseleri inşatlarında incelemelerde bulunan Kaymakam Hersanlıoğlu, okulların zamanından önce bitirilmesi için müteahhit firmalara talimat verdi.

Hersanlıoğlu ilçede derslik açığının bulunduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti ’İilçemizde ilk ve orta öğretim okullarına da eğitim gören 70 bin öğrencimiz bulunuyor. İlçede derslik açığını gidermek için yoğun bir çaba içindeyiz. İlçemizdeki yoğun nüfus artışı dikkate alındığında her yıl yeni dersliklere ihtiyaç duyuluyor. İlçedeki eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla öncelikle acil olan derslik açığımızı gidermeye çalışıyoruz. İlçede bulunan derslik açığını gidermek için vatandaşlarımızada  büyük  görevler düşmektedir. İlçede eğitim sorunlarını gidermek amacıyla başlaştığımız ’Siverek Eğitimde Buluşuyor’ kampanyasına vatandaşlarımızın katkı sunmalarını bekliyoruz’’ dedi.




Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 1911 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu