HEMŞERİMİZ DOÇ. DR. NECATİ YENİCE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAOkmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Necati Yenice, hastane bahçesinde saat 10.00 sıralarında silahlı saldırıya uğradı.Yenice, hasta yakını olduğu öne sürülen kişi tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası

HEMŞERİMİZ DOÇ. DR. NECATİ YENİCE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI
27 Aralık 2007 - 22:43
boyun ve gögsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı. Ameliyata alınan Yenice'nin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Haberi alan Yenice'nin meslektaşları acil servis önünde gözyaşı döktü.
SALDIRGAN TAKSİ İLE KAÇTI
Saldırganın bir taksiyle bir süre kaçtığı daha sonra ise Gaziosmanpaşa'da araçtan inerek yoluna yaya olarak devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. Görgü tanığı bir hasta yakını, silah sesleri duyduklarını ancak saldırganı göremediklerini ifade etti. Şüpheliyi taşıyan ticari taksinin sürücüsü Cevdet Kılıç, şüphelinin kendi aracına bindiğini söyledi. Kılıç, "Hastanenin arka kapısından taksiye bindi. Gaziosmanpaşa'ya gideceğini söyledi. Ben de yola çıktım. Herhangi bir şey konuşmadı. Üzgün görünüyordu. Biraz da telaşlıydı. Gaziosmanpaşa'ya geldiğimizde taksi ücretini ödedikten sonra araçtan indi." diyerek olayı anlattı.
VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ İNCELEM YAPTI
Olayın ardından İstanbul Valisi Muammer Güler ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah hastaneye gelerek inceleme yaptı. Vali Güler, yaptığı açıklamada olayı büyük bir üzüntü karşıladıklarını belirterek, 2 kişinin gözaltına alındığını belirtti.
DOKTORLARDAN PROTESTO
Büyük bir şok yaşayan Yenice'nin meslektaşları ise hastane bahçesinde toplanarak saldırıyı alkışlarla protesto etti. Saldırıdan Sağlık Bakanlığı'nı sorumlu tutan doktorlar, "Yaptıkları açıklama ve uygulamalarla bizi hedef haline getirdiler" dedi.
Yenice'nin hastaları da olay nedeniyle çok üzgün olduklarını ifade ettiler

Bu haber 2230 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması