HEM Okul Aile birliğinden iddialara cevap

Siverek Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile okul aile birliği hesabından yapılan harcamalarla ilgili iddialara cevap verdi.

HEM Okul Aile birliğinden iddialara cevap
01 Kasım 2018 - 09:24

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Siverek Halk Eğitim Merkezi Aile Birliği hesabından yapılan harcamalarla ilgili iddialara, Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliğinden cevap geldi.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesince bazı yayın organlarında Halk Eğitimi Merkezine yönelik yapılan haber sonrası. Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile birliğinden konu ile ilgili yazılı basın açıklaması düzenlendi.

Söz konusu araç ile ilgili yapılan açıklamada kursların yerinde ve zamanında denetlenmesi için alınmaya gerek duyulduğu belirterek kuruma alınan araç ile israfın önlendiği belirtildi.

Siverek Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Karadağlı yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “ İlçemizde bazı yayın organlarında “İlçe Halk Eğitim Merkezi israf tedbirlerinden muaf mı” başlıklı haber nedeni ile böyle bir açıklama gereği duyulmuştur. Siverek Halk Eğitimi Merkezince, İlçemizde çeşitli kurumlarda 25’i merkez, 30’a yakını kırsal olmak üzere toplam 55 noktada kurs açılmıştır. Bu kursların sayısını artırmak ve denetimini kolaylaştırmak adına Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Okul Aile birliğimizin almış olduğu karar ile Okul aile birliği tarafından kamu yararına kullanılmak üzere bir araç alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haber Merkezi


Bu haber 2390 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek