HAYRAT VAKFINDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Hayrat Vakfı tarafından Kutlu Doğum ayı münasebetiyle "Karanlıkları Aydınlatan Nur" isimli bir program düzenlenecek.

HAYRAT VAKFINDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI
24 Nisan 2013 - 06:38

Siverek Hayrat Vakfı tarafından Kutlu Doğum ayı münasebetiyle 28 Nisan 2013 Pazar günü,"Karanlıkları Aydınlatan Nur" isimli bir program düzenlenecek.Siverek Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde, saat 14.00'te başlayacak programa Eğitimci Yazar Dr. Mirza İnak, İlahiyatçı Yazar İsmail Pütgül ve neyzen Egecan katılacak.

Siverek Hayrat Vakfı yetkililerinden Mustafa Karadağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Siverek nezdinde ve tüm ülkemiz nezdinde Müslüman kardeşlerimizce yapılan kutlu doğum etkinlikleriyle halkımızın peygamber sevgisi doruğa çıktığını büyük bir sevinçle izlemekteyiz. Buna katkı sunanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun. HAYRAT-DER Allah nasip ederse, Siverek nezdinde ilk kez böyle bir etkinliğe imza atacak. Dolayısıyla tüm Kardeşlerimizle birlikte; Hz. Adem’den Hz. İbrahim’e, Hz. Musa’dan Hz. İsa’ya bütün rahmet elçilerine ve “Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik” hitabının büyük muhatabı, Efendiler Efendisine ve ahlakının en büyük mucize olarak gösterildiği O, büyük insanın muhabbetini anmanın mutluluğunu da hep birlikte yeniden yaşayacağız.

Amacımız bu etkinlikle birlikte, muhabbeti bilgiye, marifete, O’nu tanımaya ve anmaya, O’nunla tanışmaya, O’nu bilmeye, yaşamaya dönüştürmektir. Biz muhabbet ile Muhammed’i birleştirmiş, muhabbet ile Muhammed’i asla birbirinden ayırmayan bir kültürün, bir medeniyetin çocuklarıyız. Bu münasebetle O’nun mutlu ve kutlu doğumu, yüreklerimizin, ülkemizin, İslâm aleminin ve bütün insanlığın muhabbetle kuşatılmasına-onarılmasına vesile olsun

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3419 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti