HARRAN ÜNİVERSİTESİ MORAL GECESİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri Siverek Belediyesi işbirliğince ilçede YGS sınavına girecek

HARRAN ÜNİVERSİTESİ MORAL GECESİ
19 Mart 2012 - 19:55
olan öğrencilere moral gecesi düzenledi.
            İlçenin Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi Konferans Salonunda YGS’ ye girecek olan öğrencilere sınav Öncesi Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi M. Fatih Karacabey tarafından öğrencilere sınavla ilgili seminer verdi.
            Daha sonra düzenlenen geceye İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.
            Gecede Harran üniversitesi öğrencileri bir birinden güzel şarkılarla doyasıya eğlenirken İlçe Kaymakamı tarafından seslendirilen şarkıya daire amirleri müziklere eşlik ederek salonda öğrencilerle birlikte halay çekti.
            Üniversitesi öğrencileri tarafından bir dizi skeç sahne aldı. Düzenlenen konserin geliriyle ilçede maddi durumu olmayan öğrencilere burs olanağı sağlanacağı kaydedildi.
            Harran üniversitesi görevlisi M. Fatih Karacabey konser sonrasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Öğrencilerimize yönelik bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm yetkililere teşekkür ediyorum’’ dedi.
            Düzenlenen geceye ve Üniversite Öğrencilerine sağladığı maddi destekten dolayı Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a verilen plaketi Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu aldı.




Bu haber 2529 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor