HAMZA ERKAL SİVEREK MYO'YU ZİYARET ETTİ

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal Siverek Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

HAMZA ERKAL SİVEREK MYO'YU ZİYARET ETTİ
26 Şubat 2014 - 14:07

Siverek İlçe Kaymakamı Hamza Erkal daha önce 75 yatlı bölge İlköğretim olarak kullanılan, geçtiğimiz yıl Harran Üniversitesi Meslek Yüksek okuluna tahsis edilen binaca incelemelerde bulundu sona eren onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek Siverek Meslek Yüksek okulu hakkında okul Müdürü Prof.Dr. Murat Sevgili'den bilgi aldı.

Meslek Yüksek Okulunun Siverek'te 20 yıllık bir geçmiş olduğuna dikkat çeken ilçe kaymakamı Erkal şunları kaydetti. '"Bu güne kadar Meslek yüksek okuluna ait bir bine yoktu daha önce ilçe endüstri meslek lisesi binasının bir kısmında eğitim veren MYO' ya tahsil edilen yeni bina çok geniş ve modern bir bina olması sebebiyle yeni bölümlerin açılması gerekiyor, kaymakamlık olarak Siverek'te eğitimin gelişmesine büyük önem veriyoruz" dedi.

MYO Müdürü Prof.Dr. Murat Sevgili, Okulda 290 öğrencinin eğitimini Sürdürdüğüne dikkat çekerek şunları kaydetti. "Tahsil edilen binada onarım çalışmaları sona erdi. Önümüzde ki günlerde okulun açılışı yapılacak. Onarım için yaklaşık 650 Bin TL bir harcıma yapıldı. Önümüzde dönemde MYO bünyesinde Tıbbi dokümantasyon sekreterliği ile çocuk gelişimi bölümlerini açacağız" dedi.

ERKAL ilçede buluna yüksek öğrenim kurumunun kalitesi ve Fakülte açılması konusunda kendilerine düşeni yapacaklarını belirterek '' İlçemizde bir fakülte açılması en büyük temennimiz ancak var olan meslek yüksek okulunun da kalitesinin artırılması önemli bu amaçla yapılacak her türlü çalışmada üstümüze düşen görevi yapacağız '' dedi

Haber Merkezi




Bu haber 2650 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti