HALK OYUNLARI EKİBİMİZ İSTANBUL'DA AHMET ATAMAN'IN YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

HABER MERKEZİ/İSTANBULSiverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi   'İstanbul Büyükçekmece 12. Uluslararası Kültür ve Sanat festivali’  için bulunduğu İstanbul’da Siverek’li İş Adamı Ahmet ATAMAN’ın verdiği yemekte

HALK OYUNLARI EKİBİMİZ İSTANBUL'DA AHMET ATAMAN'IN YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
04 Temmuz 2011 - 15:49
biraraya geldiler. Yemeğe Siverek Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul Başkanı Hayri GENÇ, İstanbul Siverek Kültür ve Dayanışma Başkan Yardımcısı Salih KASAL, İstanbul CHP İl Başkan Yardımcısı Süleyman ATAMAN, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet KUCAKLI, ve bir çok davetli de katıldı.  Yemekte Siverek sevgisine ve özlemine sık sık değinen İş Adamı Ahmet ATAMAN yaptığı konuşmada.  
“Değerli dostlarım; İstanbul'da yaşamak nedir; bilir misiniz? Burada yaşamak kalabalıkta yalnızlıktır, yavandır, ıssızdır...Hep uyanık olmak zorundasınız. Hep şüpheci olmalısınız ki bir yanlışa düşmemek için.  Kendinizi bir dosta teslim etme, olduğunuz gibi davranma, kusurlarınızla sevilme duygusuna hasreti yaşarsınız. Ben koca bir dünya olan bu İstanbul'da küçük bir zerre olarak bu hayat mücadelesini yıllardır onurumla  sürdürmekteyim. Kariyer yaptım, para kazandım, başarımdan dolayı saygı gördüm. Ama hep bir tarafım eksik ve yaralı! Kendi memleketimin insanına hasretim! Onların dostluğuna hasretim! Onların başarısını kendi başarım kabul ettim! Her güzel olayda göğsüm kabardı, içimi heyecan sardı! Tıpkı şuan sizlere bakarken hissettiğim gibi. Sizlerle gurur duyuyor ve sevgiyle  hoşgeldiniz diyorum. Samimiyete hasret biri olarak, getirdiğiniz dostluk ve kardeşlik için çok teşekkür ederim” dedi.

Ahmet ATAMAN’ın konuşmasından sonra söz alan İstanbul Siverek Kültür ve Dayanışma Başkanı Hayri GENÇ yaptığı açıklamada “Hem bölgemizin hem ülkemizin güzide şehirlerinden Siverek’imizin Halk Oyunları Ekibini burada görmek bizi hem duygulandırdı hem de gurur kaynağı oldu. Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösterdiler. Avrupa’ya açılan kapı olan İstanbul’da memleketimizi temsil edip tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışan Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibine, bu ekibin kurulmasında en büyük emeğe sahip olan genç ve başarılı Belediye Başkanımız sayın Ali Murat Bucak’a, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Kucaklı’ya ve bu yemeği organize ederek bizi biraraya getiren değerli dostum Ahmet ATAMAN’a sonsuz teşekkür ederim. Umarım bu organizasyonların devamı gelir” dedi.


















Bu haber 3648 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek