Halisdemir ve Fethi Sekin isimleri Siverek’te yaşatılacak

Selçuk ilkokulunda yeni açılan kütüphane ve öğrenci atölyesine Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir’in isimleri verildi.

Halisdemir ve Fethi Sekin isimleri Siverek’te yaşatılacak
28 Şubat 2017 - 15:57

Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilciliği ve İstanbul İyilik Melekleri Derneği iş birliği ile Siverek Selçuk ilkokulunda açılan kütüphane ve öğrenci atölyesine 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci askerler tarafından katledilen Ömer Halisdemir ve İzmir’deki terör saldırısında katledilen Fethi Sekin’in isimleri verildi.

Şehit Fethi Sekin Öğrenci Kütüphanesi ve Şehit Ömer Halisdemir Öğrenci Atölyesi açılışına Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, Siverek İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, Türk Eğitim-Sen Şanlıurfa Temsilcisi Hikmet Karakuş, Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilcisi Mehmet Şengönül, Belediye başkan yardımcıları, daire amirleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Açılış töreninde, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, İyilik Melekleri Derneği Başkanı Nilay Çeteci ve polis memuru Fethi Sekin’in kardeşi Vedat Sekin birer konuşma yaptı.

Vedat Sekin konuşmasında, “Abim korkusuzluğun, cesaretin, fedakarlığın sembolü olmasının yanında, duruşuyla, gülüşüyle, sevgi adamı, iyilik adamı olduğunu da gösterdi” dedi.

Programda desteklerinden dolayı İyilik Melekleri Derneği Başkanı Nilay Çeteci’ye plaket takdim edildi.

www.siverekgenclik.com


FOTO GALERİ


Bu haber 3118 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı