GÜRAKAR'DA ŞEHİRLEŞME TEMEL YAPILARI HAZIRLIĞI TAMAMLANDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKKentimize bağlı, İlçe merkezine yaklaşık 40 Km uzakta bulunan, yıllar önce birkaç köyün birleşmesiyle

GÜRAKAR'DA ŞEHİRLEŞME TEMEL YAPILARI HAZIRLIĞI TAMAMLANDI
07 Ocak 2010 - 16:02
belde olan, ancak köy yaşamının hâkim olduğu Gürakar'da Belde Bağımsız Belediye Başkanı Recep Küçükçay, gazetemize yaptığı özel açıklamada, Beldenin köy görünümünden kurtarılması amacıyla göreve geldiği ilk günden yoğun bir çalışma içinde olduğunu belirterek ’’Bilindiği gibi belde belediyelerin hiçbir geliri yok. İller Bankasından gelen ödenekle çalışanların maaşlarını ödedikten sonra çok az kalan bir parayla beldemize hizmet veriyoruz. Seçildikten sonra belde halkına eşit hizmetler sunmak adına birçok belediyeyle iş birliği yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Belde halkına hakkıyla hizmet etmemiz için güçlü bir araç ve makine parkına sahip olmamız gerek. Bir yandan da bu güne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaya çalışıyoruz.      
Beldede en büyük sorunumuz yol ve içme suyu sorunuydu. Bu yaz yaptığımız yol çalışmasıyla birçok köprü yapıp yeni yollar açtık. Dağınık bir yerleşim yapımız olduğu için yaptığımız çalışmalar daha pahalıya mal oluyor.   
Benim amacım beldede insanlara insanca yaşayabilecekleri bir yaşam sağlayıp kentsel yaşamın alt yapılarını hazırlamaktır. Bu güne kadar birçok yeni hizmete imza attık. Önümüzde ki günlerde bu hizmetlerimizi bir dergide toplayıp halkımızın bilgisine sunacağız’’dedi.









Bu haber 2487 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor