GÜNEŞ, "GERÇEK KAZANANLAR BİZLER OLACAĞIZ"

Hüda- Par Siverek aday tanıtım toplantısında konuşan Hüda-Par Şanlıurfa Büyükşehir Başkan Adayı Emin Güneş, Gerçek Kazananlar Bizler olacağız, dedi

GÜNEŞ, "GERÇEK KAZANANLAR BİZLER OLACAĞIZ"
24 Mart 2014 - 14:52

“HÜDA PAR kulluğun Allah’a yapılmasının mücadelesini veriyor”

HÜDA PAR’ın kuruluş amacını açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş, “HÜDA PAR neden kuruldu? Böyle bir şeye neden, ihtiyaç duyuldu? Bu partinin ismine mazisine ve programına bakarsınız çölde susuz kalmış bir insan gibi halkımızın bu partiye hasret kaldığını söyleyebiliriz. HÜDA PAR’ın davası insanlık tarihi kadar eskidir. HÜDA PAR kulluğun Allaha yapılmasının mücadelesini veriyor. Ne kadar Allah’a kulluk o kadar özgürlük. Gerçek kul Allah’a köle olandır.” diye ifade etti.

“Gerçek kazananlar bizler olacağız”

HÜDA PAR ile amaçladıkları noktaları açıklayan Güneş, “Belki bizler dürüstlük ve temiz siyaset anlayışı ile kırmızı plakalı araçlara ulaşamayabilir, hükümet kurumlarına varamayabiliriz. Ama bizim varmak istediğimiz yer cennettir. Kimse yaptıklarımızdan oraya varamayacağımızı söyleyemez. Bize kazanamazsınız diyenlere sesleniyorum. Gerçek kazananlar bizler olacağız. Birileri kaybetmiş olabilir ama bizler İnşallah her zaman kazanacağız. Çünkü bizler kumar oynamıyoruz. Bizler Allah’a amelelik ediyor ve O’nun rızası için çalışıyoruz. Aynı zamanda insanlarımızı da bu kutlu yola davet ediyoruz.” diye konuştu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2264 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...