GÜMÜŞTAŞLILAR DERNEĞİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Gümüştaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar'ın katılımıyla Kur'anı kerim okunarak açıldı.

GÜMÜŞTAŞLILAR DERNEĞİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI
27 Ekim 2013 - 13:29





Gümüştaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bugün saat 13.30'da Esmerçayır Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda düzenlenen törenle açıldı.Açılış törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Kapıkaya Belde Başkanı Cuma Kayurka, Ak Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Adayı Cuma Şirin, Siverek Belediye Eski Başkanlarından Şeyhmus Aydın, Bap ailesine bağlı aileler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

AÇILIŞ KUR'ANI KERİM OKUNARAK BAŞLADI

Sunuculuğunu İş Adamı Mustafa Özusan’ın yapmış olduğu program Mustafa Gümüştaş tarafından okunan Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Gümüştaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Gümüştaş, açılış programına katılan misafirleri selamlayarak, derneklerinin açılış amacı hakkında kısa bir konuşma yaptı.


 


BİZ MİLLETE EFENDİ OLARAK DEĞİL, HİMZETKAR OLARAK GELECEĞİZ


Gümüştaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Gümüştaş'ın ardına kürsüye gelen, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından Cuma Şirin ise konuşmasında, bilimin ve teknolojinin hızla yükselmeye başladığı bir çağda olduklarını belirterek, "İnsanı ve insani değerleri daha çok yücelterek bu çağı anlama ve bu çağda yerimizi belirleme gibi bir sorumluluğumuz var. İnsanı ve insanlık onurunu din, dil, mezhep, etnik köken, sen-ben, soy-sop, farkı gözetmeksizin kabul eden bir anlayışı çoğaltmak insanlığımızın bir gereğidir. Birini diğerine feda etmeden toplumun ortak menfaati, refahı ve huzuru için çalışmayı ilke haline getirmek zorundayız. Ülkemizde Ak Parti Hükümeti ile birlikte meydana gelen değişim rüzgârını heyecanla ve umutla takip ediyoruz. Vesayetçi odakların milletin sırtında bir kambur olmaktan çıkarıldığı, yerine milletin taleplerinin esaslı olarak kabul gördüğü günleri yaşıyoruz. İnsanı merkeze alan ve insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını milletin gerçek iktidarı olarak görüyoruz. “Biz millete efendi değil hizmetkâr olmaya geldik” diyen başbakanımızın dilini kendi dilimiz olarak görüyoruz.


 


Şirin konuşmasına şöyle devam etti, "Hukukun üstün olduğu ve herkesin adalet duygusu gereği adalet önünde eşit kabul edildiği bir dünyanın özlemi içerisindeyiz. Ülkemizde bu özlemimizi gidermeye dönük atılan adımların izlerini şehrimize taşımak temel görevlerimizdendir. Bu anlamda şehrimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını değerli buluyoruz”


SİVEREK'E DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ


Şirin'in konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ise konuşmasında açılan derneğin tüm Siverekliler için hayırlı olmasını diledi. Gülpınar, siyasete girme amacını açıklayarak, "Bizlerin siyasette girmemizin sebebi memlekete hayırlı ve faydalı olabilmektir. Memleketimizin durumunu benden daha iyi biliyorsunuz. Biz kimseyi kötüleyerek siyaset yapma gayreti içinde değiliz. Bir kişi bir icraat mı yaptı, Allah ondan razı olsun, biz de diyoruz ki üç yapacağız, beş yapacağız, on yapacağız, biz daha iyisini yapacağız. Biz bunun gayreti içindeyiz.  Bizimle hareket eden bütün arkadaşlarımızın düşüncesi bu olmuştur. Allah nasip ederse Siverek’e çok güzel hizmetler ve yatırımlar yapmak için gayret edeceğiz.


Program İlahi sanatçısı Ömer Gümüştaş’ın okuduğu ilahilerle sona erdi.


www.siverekgenclik.com


















Bu haber 5757 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı