GÜLPINAR,"SİVEREK'TE ADALETİ TESİS EDECEĞİZ"

Siverek Sosyal Güvenlik Kurumu açılışında konuşan Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar amaçlarının Siverek'te zedelenmiş adaleti yeniden tamir etmek olduğunu söyledi.

GÜLPINAR,"SİVEREK'TE ADALETİ TESİS EDECEĞİZ"
06 Ekim 2013 - 18:55





Siverek Sosyal Güvenlik Kurumu açılışında konuşan Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, "Bizler siyasette partimizin adına ve şanına yakışır şekilde adaleti tesis etmeye çalıyoruz. Siverek’te zaman zaman adalet adına bazı değerler zedelenmiştir. Bu zedelenen değerleri tamir etmek takdir edersiniz ki biraz zaman ister. Sermayemiz insan, işimiz insan, meşgalemiz insandır. İnşallah ilerde arzu ettiğimiz adaletin tam olarak tesis edildiği bir Siverek hepimizin hayalidir. İnşallah bunları gerçekleştirmek bizlere, sizlere ve bu ekibe nasip olur"

TEHDİT ETMEYE DEĞİL, GÖNÜL ALMAYA GELDİK

Gülpınar "Rahmetli babam Eyüp Cenap Gülpınar’ın zamanında temelini attığı binalar eskiyor, ama hizmetler baki kalıyor. Bizde yenilerinin temellerini atıyoruz.Siverek halkı, Başbakanını, bakanını ve valisini seviyor. Siverek insanı yağ çekmeyi bilmez, ama hizmet edeni de unutmaz. Siverek insanı çok vefalıdır. Sert görünür ama gönül insanını da başının tacı yapar. Siverek halkı Allah rızası için hizmet edeni de unutmaz, unutmamıştır da. Bizler önce Allah’tan sonra halkımızdan aldığımız destekle Siverek’e tehdit etmeye değil, gönül almaya geldik"


İŞKUR ALIMLARINDA TORPİL OLMAYACAK


Konuşmasının sonunda yakında açılanacak İş-Kur alımlarına değinen Gülpınar, kendisine bu konuda çok sayıda telefon geldiğinden yakınarak, İş-Kur'a alınacak 644 personelin 08.10.2013 tarihinde noter huzurunda yapılacak kura ile belirleneceğini söyledi.



www.siverekgenclik.com


Bu haber 4513 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...