GÜLPINAR’DAN SİVİL-DER'E ZİYARET

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği’ni ziyaret ederek dernek yetkilileri ile fikir alışverişinde bulundu.

GÜLPINAR’DAN SİVİL-DER'E ZİYARET
14 Ağustos 2012 - 11:57

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve Ak Parti İlçe Teşkilatı,  Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği’ni ziyaret ederek dernek yetkilileri ile fikir alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmede, yapılan faaliyetler hakkında STK’ların bilgilendirilmesi, Tübitak Siverek döküm sunumunda yer alan tarihi eserlere sahip çıkılması, ÖSYM sınavlarının Siverek’te yapılması, ilçedeki elektrik problemi, sosyal hizmetler ilçe müdürlüğü sorunu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca 25 Eylül tarihinde yapılacak rekor denemesi ile ilgili Gülpınar’dan destek istendi.


Ziyaret hakkında Siverek Gençlik Sitesine açıklamada bulunan Sivil-Der Başkanı Muzaffer Bayram, Gülpınar’ı mütevazi kişiliği ile tanıdıklarını belirterek, “Yapıp ettiği birçok güzel şeyi destekliyoruz. Bu amaçla çok çalıştığını biliyoruz. Belli dönemlerde Siverek'e geliyor. Sivereklilerin sorunlarını dinliyor. Bu kapsamda kendisinden randevu istedik. Yönetim kurulumuzdaki değişiklik nedeniyle kendisi bizleri ziyaret etmek istedi. Teşekkür ediyoruz. Olumlu bir görüşme geçti. Başta rekor girişimi olmak üzere, Siverek’te TÜBİTAK Envanter çalışması kapsamında tespit edilen yerlere sahip çıkılmasını, buradaki alanların korunmasını, bir an önce kayıt altına alınmasını ve bir gün sergilenecekse Siverek’te sergilenmesi gerektiğini belirttik. ÖSYM sınavlarının Siverek’te tekrar yapılması konusunu dile getirdik. Rekor girişime destek beyanları ve diğer konularda da ellerinde geleni yapacaklarını söylemeleri bizleri mutlu etmiştir. Tekrar tüm yönetim kurulu üyelerimiz adına kendilerine ve ekibine teşekkür ediyoruz”


www.siverekgenclik.com







Bu haber 2668 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti