GÜLPINAR VE YILMAZ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve Ak Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz, partisinin kadın kollarının düzenlediği kadınlar günü etkinliğine katıldı.

GÜLPINAR VE YILMAZ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
07 Mart 2014 - 15:53





AK Parti Şanlıurfa milletvekili Kasım Gülpınar ve AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz, partisinin kadın kollarının düzenlediği kadınlar günü etkinliğine katıldı.

Gülpınar ve Yılmaz, AK Parti Kadın Kollarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçenin Esmerçayı mahallesindeki özel bir düğün salonunda bayanlara yönelik düzenlediği eğlence programına katıldı. Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak, kadınların sadece bir günde hatırlanmaması gerektiğini söyledi.

Ardından söz alan Resul Yılmaz, katılımcıları 3 dilde selamladı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kadınlarımız her zaman ve her ortamda el üstünde tutulması gereken, ailemizin temelini oluşturan bireylerdir. Malumunuz 17 Aralık süreciyle birlikte ülkemizde gelişen olaylar var. Ülkemiz ulusal ve uluslar arası bir komplo ile karşı karşıyadır. AK Partiye verilecek her oy, Sayın Başbakanımıza sahip çıkmak demektir, geleceğimize sahip çıkmak demektir, her şeyden önemlisi irademize sahip çıkmak demektir” dedi.

Siverek’te belediye seçimlerini kazanmaları halinde bayanlara yönelik projeler hazırladığını söyleyen Yılmaz, Siverekli bayanların iş hayatına katılmaları gerektiğini ifade etti.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte konuşan Gülpınar, yapacakları seçim çalışmalarına kadınlarla ilgili bir etkinlikten başlamaktan memnun olduğunu ifade etti.

Kasım Gülpınar yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Kendilerine oy veren yada vermeyen herkesi kucaklayacaklarını belirten Gülpınar, tehdit ve saldırı siyasetini bitireceklerini söyledi.

Gülpınar, siyaset arenasında yeni olsa da, yıllardır siyasetin içinde olan bir aile efradı olduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar Siverek’te kadınların en azından benim mensubu olduğum partide bu kadar coşkuyla bu kadar aşkla bu kadar şevkle bir seçime hazırlandığını ilk defa görüyorum. Bugün bu tablo bizim Allah’ın izniyle seçimden alnımızın akıyla çıkacağımızın garantisi ve göstergesidir. İnşallah kadınlarımızın desteğiyle sizlerin duasıyla 30 Mart akşamında Siverek’ten yüzümüzün akıyla çıkacağız ve emaneti gerçek emin ellere teslim edeceğiz inşallah sizlerin desteğiyle.

Buradaki tablo bizim Siverek’te arzuladığımız başka bir tablo. Köylüsü şehirlisiyle, Kürdü, Zazası, Arabı ile diğer bütün düşüncede olan herkesi bir araya getiren anlayışın tezahürüdür. Biz Siverek’te yaptığımız belediye encümen listesi ile il genel meclisi üyesi listesi ile bunu gösterdik. Bunlar inşallah gelecek güzel günlerin göstergesidir. Bizim encümen listemiz belediye başkan adayımız kadar önemlidir. Kasım Gülpınar’ın bir tane yakını, akrabası özellikle de Şanlıurfa’ya gidecek encümen listesinde benim yakınım yoktur. O devir geride kaldı, güçlü adamı koyarız gelir benim yerimden eder, bizim ne böyle bir korkumuz nede bir beklentimiz var. Bizler bizden olmayana da saygı göstereceğiz. ‘Sen bana oy vermedin, kime oy verdiysen git o sana hizmeti o getirsin’ diyenleri de Allah’a havale ederek, bizim gibi düşünmeyene tehdit, saldırı, efendim sizi bitiririz, sizi yok ederiz, gibi anlayışları da AK Parti zihniyeti ile bertaraf edeceğiz” dedi.

Cuma Sarı


Bu haber 2970 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti