GÜLPINAR, SİVEREK’TE YATIRIMLAR ARTACAK

Siverek’te yeni açılan tekstil fabrikasında incelemede bulunan Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar, yeni teşvik yasasıyla birlikte, Siverek’te yatırımların artacağını müjdeledi.

GÜLPINAR, SİVEREK’TE YATIRIMLAR ARTACAK
23 Haziran 2012 - 18:22
Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar, İstanbul’da ikamet eden iş adamı Hüseyin Sağlam tarafından yapılan 125 kişilik  tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu.Gülpınar’ın incelemelerinin ardından gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Gülpınar, Siverek’te tekstil fabrikasının kurulmasından çok mutlu olduğu belirterek, “Bugün benim siyasete girdiğim günden beri en mutlu olduğum gün. Çünkü siyasete girme amacımız bizim bu tür hayırlara vesile olmaktı. Allah nasip etti, bir senemiz dolarken böyle bir yatırımı Siverek’e kazandırma imkânı bulduk. Bu manzarayı görünce arkadaşlara da sordum daha önce Siverek’te böyle bir manzara yaşanmamış. Bu bizim için inanılmaz güzel bir mutluluktur. Benim için siyasetin meyvesini aldığım gün bugündür. İnşallah bunun devamı gelir. Siverek’in kalkınması, gelişmesi, insanların huzura, refaha kavuşması, iş imkânları ile doğru orantılıdır. İş imkânları ne kadar çok olursa, Siverek’imiz o kadar kalkınacak, o kadar gelişecek, o kadar huzur ortamı oluşacaktır. İnsanlar daha medeni bir ortamda yaşamaya başlayacaktır”

SİVEREK’TE ORGANİZE SANAYİ KURULMASI İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI


Gülpınar, yeni teşvik yasasının yürürlüğüne girdiğini belirterek, “Bundan sonra iş adamlarının buraya gelmesi için daha cazip gerekçeler mevcut. Sayın valimiz ile Organize Sanayi Bölgesinin kurulması için bir görüşme yaptık. Vali beyle beraber Sanayi Bakanlığına gittik. Orada bakan beyle görüştük, gerekli girişimleri başlatma kararı kaldık. Bundan sonra yatırım yapmak isteyen her iş adamına devlet burada gerekli imkânı sağlayacak. Organize sanayi bölgesi içinde zaten girişimler başladı, yazışmalar devam ediyor. Bu konuda gerekli gayreti gösterip, en yakın zamanda buraya bir organize sanayi kazandırmak için gerekli gayreti göstereceğiz. Ben buradan bu girişim başlatan Hüseyin Sağlam Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu girişim inşallah diğer iş adamlarımıza örnek olur.


YENİ TEŞVİK YASASI İLE SİVEREK’TE YATIRIMLAR ARTACAK


Siverek'e gelmeden iki gün önce Siverek’te yatırım yapmak isteyen Tekirdağ’dan Mardinli bir iş adamı ile görüştüğünü belirten Gülpınar, “İş adamımız, Siverek’te 600 kişilik bir yatırım yapmayı planlıyor. İş adamımıza Vali ve Kaymakam beyle görüşmesini önerdim. Bu iş adamımıza da buraya çekebilirsek Siverek için çok güzel bir girişim olacak” dedi


 


www.siverekgenclik.com
























Bu haber 2906 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması