GTV ANKETİNDE KENAN KARATAŞ 1. SIRADA

Güneydoğu TV tarafından düzenlenen ve yaklaşık olarak 3 hafta devam eden "Karaköprü Belediye Başkanı Kim Olsun" anketi sonuçlandı.

GTV ANKETİNDE KENAN KARATAŞ 1. SIRADA
20 Aralık 2012 - 11:46

 



KENAN KARATAŞ;"SAYIN ÇİFTÇİ  BU ANKETEDE ŞAİBELİ DİYEBİLECEK Mİ?"


CHP Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş (3.800) açık ara farkla  yine birinci oldu.İkinciliği (2.480 ) Yusuf Badıllı,üçüncülüğü (2682) Nihat Çiftçi alırken,dördüncü sırayı (1620) sms ile Mustafa Yavuz aldı.Ahmet Güzel (1456)ise  beşinci sırayı alabildi.


 


GTV’nin “Vatandaş Konuşuyor” program yönetmeni Mustafa Çadırcı’nın anket sonucuna ilişkin yaptığı açıklamaya göre 1.olan CHP Karaköprü İlçe Başkanı Karataş;  düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


 


Karataş; bugüne kadar belediye başkanlığı için aday adayı olduğumuz yönünde herhangi bir açıklamamız olmamıştır.Buna rağmen Karaköprü’de yaşayan  kardeşlerimizin bizi aday olarak görmek istedikleri yönündeki tercihleri onur verici olmuştur.


 


Daha önce yapılan ankette de 1. olmuştuk ve Sayın Çiftçi “bu ankette şaibe var, bu anket geçersizdir” diyerek gerginlik yaratmıştı.Şimdi Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye tekrar soruyoruz; Sayın Başkan GTV’nin düzenlediği bu anketede yanlı ve şaibelidir  diyecebilecekmisiniz? Diyerek sözlerine devam etti..


 


Bilindiği gibi 10.11.2012 tarihinde bağımsız bir internet medya grubunun düzenlediği ve 1981 kişi ile  bire bir yüz yüze görüşmeler neticesinde sonuçlandırdığı 'Karaköprü Yerel Seçim' anketinde CHP Karaköprü İlçe Başkanı olarak şahsımız %30,6 oy oranıyla birinci %30,2 oy oranıyla da Nihat Çiftçi ikinci olmuştu. Ancak Sayın Çiftçi yapılan anketin şaibeli olduğunu belirtmiş ve şahsımıza yönelik etik olmayan açıklamalarda bulunmuştu.


 


Çiftçi: Karataş Totodan mı Çıktı!


 


Başkan Av. Nihat Çiftçi: "Beyefendi Karaköprülü bile değil totadan mı çıktı?" şeklinde talihsiz bir açıklamada bulunmuş ve kamuoyundan büyük tepki almıştı..Bizde akabinde Sayın Çiftçi’nin   anketin şaibeli olduğunu kanıtlaması halinde derhal istifa edeceğimizi, yok eğer biz ankete kendi yandaşlarının şaibe karıştırmak istediklerini kanıtlamamız durumunda kendisinin derhal görevinden istifa edip,bizden özür dilemesi gerektiğini söylemiştik.Ancak bu teklifimize sıcak bakılmadığı için tartışmaya son verme kararı almıştık.


 


İlk ankette olduğu gibi,sayın Çadırcı’nın düzenlediği ankettede  parti yada isim belirtilmemiş, halkın tercihi neticesinde isimler ön plana çıkmıştır.Bu anlamda gerek yüz yüze yapılan ankette (sanlıurfanınsesi) gerek sms yoluyla yapılan ankette (GTV) büyük bir farkla (3.800 sms)1. olmamız hem teşkilatımızda hemde şahsımızda büyük bir mutluluk yaratmıştır.


 


Karaköprü Belediyesinde Adaletsizlik Hüküm Sürüyor


 


Halkımızın bize gösterdiği ilgi,Karaköprü’de belediyecilik anlamında gördükleri noksanlıkların ve adeletsizliğin bir neticesi olarak yansımaktadır.Hizmet anlayışında sosyal adeletin ve sosyal belediyeciliğin hakim olmaması hususu da belediyenin aksayan en önemli yönünü teşkil etmektedir.Belediyedeki kadrolaşma ve hizmet anlayışındaki adeletsizlik Karaköprülü kardeşlerimizi isyan noktasına getirmiştir.Her ne kadar usulsüzlükler kılıfına uydurulmuş olsa bile sorumluluktan kaçmaları mümkün olmayacaktır.


 


Buradan tarafsız ve objektif davrandığı için sayın Mustafa Çadırcıya ve sms göndererek birinci sırayı almamızı sağlayan tüm kardeşlerime şükranlarımı iletiyor;saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Bu haber 5746 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu